Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudok a legegyszerűbben kilépni a friend zone-ból?
Szerintem nem vesz elég sok lány komolyan, mert sokat nevetek, sokat viccelődök, de hát ilyen vagyok. Szerintem a kinézetem is közre játszhat, mert én viszonylag átlag csajokhoz közeledek, nem cicababákhoz. Ha mondjuk nem nézek ki rosszul és átlag lányokat próbálok összeszedni, ők szerintem egyből leírnak, hogy biztos azt akarom...
Ezen hogyan tudok változtatni. Üssem magam arcon hogy ne legyek olyan szépfiú? :D
érdekes, pedig általában az egy pozitív dolog ha a pasi vicces és meg tud nevettetni
nekem legalábbis bejön
lehet hogy csak túl komoly lányokat találsz be? :)
ez érdekes... szóval vannak a csúnya lányok, az átlagos lányok és a cicababák...
Szóval olyan opció nincs is, hogy nagyon szép lány és normális is, mert ha nagyon szép, az már cicababa. hmmm.
Jaj te szegény szépfiú :DD
Rossz lányokkal ismerkedsz, úgy látszik nem jössz be nekik. Majd jön olyan lány aki elfogad úgy, ahogy vagy. Szerintem nem kell megváltoznod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!