Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Friendzoneból kijutás?

Figyelt kérdés

Hali! Kb fél éve megismerkedtem egy csajjal, akivel nagyon jól összehaverkodtam, és rájöttem hogy én többet érzek iránta. Sajnos ekkora ő már barátként elkönyvelt és amikor elhívtam randizni nemet mondott mert hogy ő rám csak barátként tud tekinteni.

Van itt olyan fiú akinek hasonló helyzet után sikerült valahogy összejönni a csajjal? Ha igen,akkor mi volt ami változott, hogy sikerült barátból kategóriából átkerülni a pasiba?

Esetleg olyan lány aki kikosarazott valakit mert csak barát és később mégis összejött vele? Nála mi volt az amit változtatott az illető,ami miatt átgondolta a kapcsolatát ezzel a baráttal?

19/F

2013. febr. 10. 13:44
 1/8 anonim ***** válasza:
Ne reménykedj. A személyiséged nem tudja kompenzálni a vonzalom hiányát. A vonzalom a látványra épül. Ha eddig nem tetszettél neki, akkor sosem fogsz már. A legjobb amit tehetsz, hogy magyarázat nélkül megszakítod vele a kapcsolatot. Ellenkező esetben használni fog téged, de úgy, ahogy szeretnéd. LÉPJ LE
2013. febr. 10. 13:48
 2/8 anonim ***** válasza:
46%
Barátzóna. Ezt írd le még 100. Még Kazinczy is forog a sírjában...
2013. febr. 10. 13:50
 3/8 anonim ***** válasza:

http://www.youtube.com/watch?v=YiDyuNYuSpo

nézd végig, és vond le a tanulságot..:)

17f

2013. febr. 10. 13:53
 4/8 anonim ***** válasza:

Először is, beszélj magyarul!

Másodszor, az esetek 99%-ban azért maradnak az ellenkező nemű emberek csak barátok, mert bár jól kijönnek egymással, szexuális vonzalom nincs köztük, ennyi. Ezt nem lehet erőltetni.

2013. febr. 10. 13:53
 5/8 anonim ***** válasza:
Ha már nemet mondott nem tudsz mit tenni! Ezt a barát szöveget azért mondja mert nem akar megbántani hogy mint férfi nem vagy számára vonzó ergo nem nedvesedik rád a kis punija.
2013. febr. 10. 13:56
 6/8 anonim ***** válasza:
ki lehet jutni a barát zónából. utasítottam már el több embert is azzal,h. csak barát...és késöbb rájöttem,h. rosszúl döntöttem...ennek több oka is lehet...pl csalódás valaki másban, mikor rájönnek a csajok,h. a másik a "barát" sosem tett volna olyan dolgokat mint az előző...átértékelik az egészet és másképp látják a "barátot"
2013. febr. 10. 14:06
 7/8 anonim ***** válasza:
Ha nincs kémia a részemről, akkor abból a zónából nincs kijutás.
2013. febr. 10. 14:11
 8/8 anonim ***** válasza:
2014. júl. 14. 19:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!