Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Friendzoneból kijutás?
Hali! Kb fél éve megismerkedtem egy csajjal, akivel nagyon jól összehaverkodtam, és rájöttem hogy én többet érzek iránta. Sajnos ekkora ő már barátként elkönyvelt és amikor elhívtam randizni nemet mondott mert hogy ő rám csak barátként tud tekinteni.
Van itt olyan fiú akinek hasonló helyzet után sikerült valahogy összejönni a csajjal? Ha igen,akkor mi volt ami változott, hogy sikerült barátból kategóriából átkerülni a pasiba?
Esetleg olyan lány aki kikosarazott valakit mert csak barát és később mégis összejött vele? Nála mi volt az amit változtatott az illető,ami miatt átgondolta a kapcsolatát ezzel a baráttal?
19/F
Először is, beszélj magyarul!
Másodszor, az esetek 99%-ban azért maradnak az ellenkező nemű emberek csak barátok, mert bár jól kijönnek egymással, szexuális vonzalom nincs köztük, ennyi. Ezt nem lehet erőltetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!