Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rágódik azon kit válasszon, de folyton irogat. Szerintetek? . Többi lent!

Szerintem csak kivárni tudsz. Mégpedig azt, hogy vagy otthagyja a barátnőjét, vagy pedig befejezi veled a kontaktot, de végleg. Gondolom az van benne, hogy ott egy régi megszokott tuti kapcsolat, a másik oldalon meg egy új szerelem lehetősége.
Adj neki időt, de ne túl sokat. Mondjuk adj neki 3 hetet vagy egy hónapot, Ha nem lép, lépj te. Ne foglalkozz vele többet. 27/N
Köszi!
Gáz, hogy nagyon jó barát is, érzem hogy szeret vmennyire, csak nem lép. Ragaszkodik hozzám, és ha barátok maradhatunk neki az is jó. De akkor nekem lesz szar :S...

ha így lesz, azon is túl leszel, és jön majd más akibe szerelmes leszel és legalább a barátság is megmarad.
De tényleg ne húzd sokáig.
első ismét.

Nem tudom mennyi ideje él párkapcsolatban...de valószínű h nem fogja feladni a biztosat a bizonytalanért.
Egyébként te ismered a barátnőjét? Vagy tud rólad a nő, h vagy a pasijának? Mint barát, vagy valami?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!