Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Rágódik azon kit válasszon,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Rágódik azon kit válasszon, de folyton irogat. Szerintetek? . Többi lent!

Figyelt kérdés
Van bnője, egy ideje gondolkozik kit válasszon. Mondtam, hogy nem fogok vele lefeküdni meg ilyenek, ha ugye nem engem választ, de folyton keresgél, mert fontos vok neki. Nem akar elveszteni, bárhogyis csak találkozzunk. Én szeretem. Mit tegyek?
2009. szept. 20. 14:49
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem csak kivárni tudsz. Mégpedig azt, hogy vagy otthagyja a barátnőjét, vagy pedig befejezi veled a kontaktot, de végleg. Gondolom az van benne, hogy ott egy régi megszokott tuti kapcsolat, a másik oldalon meg egy új szerelem lehetősége.

Adj neki időt, de ne túl sokat. Mondjuk adj neki 3 hetet vagy egy hónapot, Ha nem lép, lépj te. Ne foglalkozz vele többet. 27/N

2009. szept. 20. 14:52
 2/8 A kérdező kommentje:

Köszi!

Gáz, hogy nagyon jó barát is, érzem hogy szeret vmennyire, csak nem lép. Ragaszkodik hozzám, és ha barátok maradhatunk neki az is jó. De akkor nekem lesz szar :S...

2009. szept. 20. 14:55
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

ha így lesz, azon is túl leszel, és jön majd más akibe szerelmes leszel és legalább a barátság is megmarad.

De tényleg ne húzd sokáig.

első ismét.

2009. szept. 20. 15:02
 4/8 A kérdező kommentje:
Ok, megpróbálok nemet mondani! Talán akkor összeszedi magát. Köszi!
2009. szept. 20. 15:19
 5/8 anonim ***** válasza:
hány évesek vagytok?
2009. szept. 26. 21:04
 6/8 A kérdező kommentje:
Én húszon túl, ő kicsivel 30-on túl
2009. szept. 26. 21:09
 7/8 anonim ***** válasza:

Nem tudom mennyi ideje él párkapcsolatban...de valószínű h nem fogja feladni a biztosat a bizonytalanért.

Egyébként te ismered a barátnőjét? Vagy tud rólad a nő, h vagy a pasijának? Mint barát, vagy valami?

2009. szept. 26. 21:20
 8/8 A kérdező kommentje:
Nem tud. Ez mért fontos? Én láttam már őt. De mért van velem többet, mint a csajjal?
2009. szept. 26. 21:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!