Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A pasim olyan p*cs lett. Szó szerint. Annyira rosszul esik már a dolog, mit csináljak?
Nagyon szeretem ezért képtelen lennék szakítani vele, de:
még csak 5 hónapja vagyunk együtt, és már "ellazult" a dolog. Úgy értem:
-neten alig beszélünk, ha beszélünk ilyen vontatott/megszokott/unalmas beszélgetések zajlanak, mintha csak "elvárásból" írna nekem
-nem hoz fel új témákat (sem neten sem élőben), hogy izgis beszélgetéseink legyenek, mint régen (pl szex, sport, filmek, bármi...)
-nem érzem azt hogy hiányoznék neki, mert akkor sűrűbben írna/hívna/üzenne sms-be vagy sűrűbben látnánk egymást
Laposnak, unalmasnak érzem az egészet. Most szomorú vagyok és boldogtalan, nem tudok mit kezdeni ezzel a helyzettel...
Az elején félénk volt, mostmeg teljesen bátor, és nagyon laza, mintha megszokta volna hogy ott vagyok neki és mostmár nem tesz értem semmi komolyat... Én vagyok az első barátnője neki, és szeret is a maga módján, de miért nem tud jobban törődni velem, mint az elején? Most is szeret és érzem is, de nem úgy viselkedik mint régen... Akkor még láttam rajta hogy küzd értem, és több időt töltöttünk együtt mert kiharcolta hogy velem lehessen, kedveskedett, romantikusabb volt.
Tudom elfoglalt meg minden, de az, hogy mostmár heti egyszer sem tudunk találkozni (pedig szinte egymás mellett élünk), csak kéthetente egyszer, az már nagyon rosszul esik nekem. Nagyon hiányzik, de ha elmondom neki csak rosszabb lesz, mert így is nagyon nyeregben érzi magát...
Mit csináljak hogy újra a régi legyen? Hogy újra ugyanúgy szeressen/tiszteljen, ugyanúgy viselkedjen velem mint korábban?
Barátnőim javasolták hogy tegyem féltékennyé egy másik sráccal. De ezt nem tartom jó ötletnek. Szerintetek?
Az én párom konkrétan soha nem reagál az sms-ekre amiket írok neki.Meg én keresem majdnem mindig,csak én.
3 éve vagyunk együtt :D
Én nem jöttem még rá,miért,de ő ilyen,ettől függetlenül szeret,és ha velem van,mindig nagyon jó,de az,hogy keressen az elképzelhetetlen kb. 80 %-ban.
Én rontottam el,mert én nem bírom ki,hogy ne keressem,és rájött arra,hogy úgyis hívom,így szarhat bele az egészbe simán.
kedves kérdező! kehet nincs ideje, de 2 hetente találkoztok az már nagyon kevés, nem szerelmes már, may szeret, ez nem ugyan az, ezt nem lehet visszafordítani, ennyi,
a barátnőid amit javasolnak, ( mert tiszta lángelmék, de tényleg,) az kész öngyilkosság, szóval várhatsz, míg részedről is a szerelem kihal, mert ez leépülés, sajnálom N
Nem azért, de te kérdező is elég passzív, nyámnyilának tűnsz. Kapásból a beszélgetésnél azt írod, hogy nem hoz fel jó témákat stb., te nem tudsz témát felhozni és beszélgetést kezdeményezni!? Neked sem ártana kicsit aktivizálni magad és elkapni a tökét, mert lehet ő is beleunt kicsit a passzivitásba. Egy kapcsolat 2 emberből áll, nem csak az egyik félnek kell aktívnak lennie. Azt írtad közel laktok egymáshoz, akkor fogd magad és menj át hozzá te, lepd meg egy este, biztos kicsit feldobja a megszokott dolgokat, lépj te is valami váratlant és ne mindig azt várd, hogy a másik majd cselekszik mindenben. Tapasztalatból beszélek, volt barátnőm hasonló volt mint te és a gondjaink is hasonlók voltak és én is meguntam már a végén, hogy mindig mindent elvárna tőlem, de cserébe szinte semmit nem kapok. Túl sokat foglalkozott a saját magával és érzéseivel és ehhez képest marha keveset az enyéimmel.
26F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!