Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon tetszik egy lány. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Nagyon tetszik nekem egy lány. Össze szeretnék vele jönni. Én nagyon szépnek tartom tartom de én pár embert megkérdeztem hogy szerintük is szép-e és õk azt mondták hogy szerintük nem. De nekem nagyon tetszik. Én egy évvel és négy nappal vagyok idõsebb a lánynál. Tavaly volt a
ballagásom és a ballagás napján a lányt a
nõvére kísérte el. Feltûnõen nagyon engem néztek és sugdolóztak. Akkor még nem tudtam hogy mért néztek úgy engem. Pár nappal a ballagás után megkérdeztem a lányt hogy mért néztek annyira és mit sugdolóztak rólam. Akkor írta a lány hogy helyes vagyok. Mit tegyek? Nagyon össze szeretnék vele jönni. A válaszotokat elõre is köszönöm.
2013. ápr. 2. 11:05
1/3 anonim válasza:
hívd el valahova beszélgetni. Mondd azt, hogy suliban nem ismerted meg eléggé, stb, stb... feladta a labdát, szóval hacsak nem vagy kimondott balf*sz, akkor nyert ügyed van
2/3 anonim válasza:
Hát ha tényleg ezt mondta a lány akkor nincs akadály,zöld lámpát kaptál.Tessék meghódítani.Írj rá azonnal és találkozzatok ne tökölj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!