Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk mit tenétek meg azért lányért amelyik tetszik?
Figyelt kérdés
Ara lenék kivàncsi h mire lenétek képesek a szívetek vàlasztotjáért teni... :)
Minde válasz hasznos, szoval várom öket :)
17L
2013. márc. 31. 21:08
1/14 anonim válasza:
hát amivel boldoggá tehetem :)
2/14 anonim válasza:
Mire gondolsz?
Megmásznám a legmagasabb hegyet,átúsznám a legmélyebb/legvadabb folyót stb.
3/14 anonim válasza:
barmit kiveve az ongyilkossagot :D
4/14 anonim válasza:
Sok mindent, de vannak határok. Nem csinálok magamból hülyét, ha nem lép vagy nem jelez, akkor hagyom.
5/14 anonim válasza:
Ha viszonozza az érzéseimet akkor szinte bármit. De ha tudom hogy nem kellenék neki, akkor az ég világon semmit.
6/14 anonim válasza:
Amit a helyzet kíván.
Mondjuk azért a csicskája sem akarok lenni,van egy határ..
17/F
7/14 anonim válasza:
Bármit ami nem bűncselekmény, vagy saját vagy mások kárára menne.:D
17f
8/14 anonim válasza:
Bármit amit ő is hajlandó lenne értem megtenni.
9/14 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat :D
Tudom h ez mind a fiúkra érvényes :) de ti mit várnátok el a lányoktól h ök mit tegyenek meg értetek? :)
A hasznos válaszokat kiváncsian várom :)
2013. márc. 31. 21:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!