Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mi tetszik a lányokban?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi tetszik a lányokban?

Figyelt kérdés
Elsősorban 16-20 éves fiúk! Mi az amitől egy lány első blikkre megtetszik nektek? Mi kell ahhoz, hogy úgy gondoljátok, igen őt szeretném jobban megismerni? Vagy talán abból is lehet szerelem, akire nem is gondoltok először potenciális barátnőként?

2013. márc. 26. 16:19
 1/6 anonim válasza:

Nekem legelőször a haja az amit megnézek, általában akinek szép és ápolt haja van az nagyon rossz csaj nem lehet :)

utána jön a szeme, majd az alakja :) de ez már nagyon egyén függő

2013. márc. 26. 16:23
 2/6 anonim ***** válasza:

belső érték, humor, tartás. Aztán jön csak a külcsín és a kémia.

22/f

2013. márc. 26. 16:32
 3/6 anonim ***** válasza:

Ha te első blikkre már tudod valakinek a humorát és belső értékeit, akkor gratulálok, te egy emberismerő-zseni vagy! :)

a kérdésre...

külsőre tetsszen a lány, ennyi elég... Az pozitívum még, ha mosolygós, aranyos, és a kisugárzás is fontos lehet! :)

De bármi meg tud fogni... ez csak élőben derül ki igazán... :)

És hogy mit nézek meg először... szem arc alkat... ;)

20f

2013. márc. 26. 20:58
 4/6 anonim ***** válasza:
Egy kis beszélgetésből ki lehet szűrni. Most az, hogy beszélgetek egy lánnyal még nem alakul ki vonzalom "tetszés" rögtön.
2013. márc. 27. 16:26
 5/6 anonim ***** válasza:
Szerintem ahogy kinéz,ahogy viselkedik,és a szeme színe
2013. márc. 27. 19:26
 6/6 anonim ***** válasza:
Persze... nyilván! De az "első blikkre" szót én arra értem, hogy az első pillantásra! :)
2013. márc. 27. 20:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!