Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tetszik egy lány. Hogyan hódíthatnám meg?
Figyelt kérdés
Szóval tetszik, sőt szeretek egy lányt. Nagyon jóban vagyunk. De az istennek se tudom komolyabbra fordítani a dolgot (részéről). Mindig mondják idő, türelem stb. De hogy hódíthatnám el/meg a kiválasztott leánykát? :)2013. márc. 27. 15:29
1/11 anonim válasza:
Továbbra is beszélgess vele jókat. Dicsérd meg a ruháit, ékszereit, stb. Néha mosolyogj is rá. Így már tudni fogja, hogy te akarsz valamit. Később, amikor már úgy érzed, hogy itt az ideje, hívd el sétálni. Sok sikert.
2/11 anonim válasza:
nem megy el randizni veled? :/
3/11 anonim válasza:
Az elsőre hallgass! a számból vette ki a szót : )
4/11 anonim válasza:
Velem nem jött el randizni. ilyenkor mi van?
5/11 A kérdező kommentje:
Év elején tetszett, azután nem, most ismét. Elsőre megpróbáltam, de akkor nem sikerült, piszok rosszul időzítettem. Most nagyon jóban vagyunk, sokat beszélgetünk.
Megint nem szeretném elszúrni ezért előtte meg szeretném hódítani :)
2013. márc. 27. 16:38
6/11 anonim válasza:
Hívd el, majd a randik alatt meghódítjátok egymást! :)
7/11 anonim válasza:
bókolj neki, és nevettesd meg. azt imádják.
8/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat! Remélem kapok még segítséget! :)
2013. márc. 27. 23:12
9/11 A kérdező kommentje:
Már kezdem úgy érezni, hogy alakulgat végre valami. DE mégsem tudok 1-ről a 2-re jutni... legyek türelmes?
2013. ápr. 3. 13:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!