Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Facebook-os probléma, hogy kezeljem ezt?
Aki nem használja a facebook-ot, azt se tudja mi az, stb... ne írjon csak azért, hogy ezt megossza, köszi! :D
Szóval: 21 évesek vagyunk, de a barátom enyhén szólva is facebook függő (én is sokszor használom, van néhány barátom akikkel ott "beszélünk" minden nap).
Viszont a barátom hozzáállásából nagyon kezd elegem lenni; egyfolytában azt figyeli, hogy melyik dolgát hányan lájkolják, ő is egész nap lájkol mindent, ha én kirakok valamit nagyritkán, akkor ha azt csak 10 ember lájkolja, akkor azt hallgathatom csomó ideig, hogy miért csak ennyien? És ezt nem cseszegetésből mondja, hanem egyszerűen látszik rajta, hogy ezt tök komolyan veszi, meg ettől úgy tartja magában, mintha én olyan húú de népszerűtlen lennék.
Egyébként minden téren annyira érett a gondolkodása, de ez ... gyerekes és szánalmas szerintem. Hogy értethetném meg vele, hogy engem ez nem izgat ennyire, meg hogy talán neki se kéne erre ekkora hangsúlyt fektetnie?
Amúgy a valóságban is sokan kedvelik, szóval nem ott éli az életét, de engem is legalább ugyanannyian kedvelnek a való életben, nem értem miért ez alapján ítélkezik. Kezd elegem lenni ebből...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!