Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Depis vagyok, de boldognak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Depis vagyok, de boldognak kellene lennem. Miért?

Figyelt kérdés

A párom nem szeret teljesen,nem szerelmes csak kötődik,mégis az eddigi legszebb ember akivel voltam. Ezért nagyon szomorú vagyok,hogy nem szerelmes belém, pedig én az vagyok belé. Minden pillanatban azt érzem hogy bármikor elhagyhat(esetleg másért) és ez nagyon fáj.

mit tegyek?(17/f)

2009. szept. 20. 12:45
 1/2 anonim ***** válasza:
Hagyd el te. gondolj bele, mennyire nyomasztó a tudat, hogy valaki csak szívességből van veled. ha egy kicsi szikra sincs a részéről, akkor nincs mit tenni, keress mást.
2009. szept. 20. 12:57
 2/2 anonim ***** válasza:
Rúgd ki Te! Egyszrer élünk, minden percet csak elvesztegetsz mellette! Lépj tovább de rögtön!
2009. szept. 24. 14:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!