Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy tudnám a volt páromat kiengesztelni? 28/L
Ne ribancozzátok máár!
Mindenki tévedhet,mond el neki hogy nagyon szereted,és hogy sajnálod ami történt,többet az életbe nem csinálsz ilyet.
Sehogy. Engem is megcsalt a volt párom, repült is egyből. Utána próbálta magát visszakönyörögni, de ez számomra (és a legtöbb ember számára) megbocsájthatatlan dolog.
Előbb kellett volna gondolkozni! Most már késő bánat. Hagyd békén, hadd találjon magának egy tisztességes lányt. 26N
2. emberhez csatlakozom. Ne haragudj, még nem voltam ilyen helyzetben. De ha engem csaltál volna meg... nem tudnék megbocsátani. Nem azért, mert nem szeretnélek, vagy mert nem akarnék Veled lenni... De a bizalom megrendült. Na itt most két dolog van. Vagy megbíznék benned és mehet minden, vagy belebolondulok, ha nélkülem mész valahova. Nem tudom mióta vagytok együtt, ill egyéb részleteket. De nekem nehezen menne ismét bízni.
Amit tehetsz, hogy mindent megteszel, hogy bizonyítsd mennyire szereted, mennyire megbántad
Hagyd békén, "boldogíts" más pasit....
22f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!