Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más is ilyen? Ha igen ti, hogy próbáltok tenni ellene?
Az a baj,hogy pasik terén mindig mellé fogok.....de nem kicsit.És már kezd elszomorítani időnként.Egyszerűen nem találkoztam még olyan fiúval akivel igazán összeillenénk.Pedig nekem nincsenek nagy igényeim :$ És a legutóbbi fiú is csak a testi dolgokra akart és lekezelő volt velem.:/
L
Inkább a hülyéket vonzanám,mint az őrülteket.
Amúgy én is arra céloztam,mint a 8-as,hogy más helyeken,más típusú embereket találnál.
A legutolsó pasi ilyen volt. Rám volt mászva, gáz volt, nemtudtam mit csinálni (nem nézett ki rosszul). Egyszer beszélgettem vele, tök komoly dolgokról. Azthittem több is lehet belőle. De nem. Megadta, hogy kapok 2 hetet, hogy lefeküdjek vele. Ha nem, akkor mehetek a p.csába. Mindig arra hivatkozott, hogy az előző (3 éves) kapcsolatában a csaj már a 2. talin megadta magát.
Na az ilyenek miatt tengetem szingliként a napjaim 1,5 éve.:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!