Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más is ilyen? Ha igen ti, hogy próbáltok tenni ellene?
Az a baj,hogy pasik terén mindig mellé fogok.....de nem kicsit.És már kezd elszomorítani időnként.Egyszerűen nem találkoztam még olyan fiúval akivel igazán összeillenénk.Pedig nekem nincsenek nagy igényeim :$ És a legutóbbi fiú is csak a testi dolgokra akart és lekezelő volt velem.:/
L
ne aggódj kérdező nekem sincs szerencsém akikkel eddig találkoztam mind csak meg akart dugni vagy mindegy volt neki hogy ki az illető lány
16/L
énis így vagyok :S
az összes azonnal szexet akarna 1-2 randi után...
így meg nem kell, nekem egy randi= komoly kapcsolat reménye
ha csak szex kell, kezdené úgy hogy: benne lennél egy kalandban?
így úgyse kapják meg, ha randikkal hitegetnek, annyira berágok rájuk
Csak kár ,hogy nem lehet találkozni ilyen fiúkkal sehol.:$
Van egy kedves fiú barátom, aki a lányokkal van pont ugyan ilyen helyzetben. Én rajta azt vettem észre, hogy csak egy bizony helyen (discóban) próbál ismerkedni, olyan helyeken, ahol elég sűrűn fordulnak elő 'testkereskedő' lányok... Így eddig 18 évesen még egyetlen komoly barátnője sem volt! Talán ha máshol próbálkozna...
Neked is azt ajánlom kedves kérdező, hogy ne búsulj, ne add fel, de próbálj más körökben is mozogni, ahol új emberekkel ismerkedhetsz meg, és talán életed szerelmével is, aki garantáltan nem csak a testiségre megy majd! Sok sikert! :) 18L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!