Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ez így milyen? Kapcsolat, de...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez így milyen? Kapcsolat, de mégsem az? Van értelme? Normális ez?

Figyelt kérdés
Ha összejár két ember,de nem csak szex miatt,mert közben tényleg kedvelik egymást. Jól esik a másik közelsége,az összebújás,a simogatás. Mindketten zűrös kapcsolatokon vannak túl. De egyikük sem akar igazán új kapcsolatot,kötöttségeket,esetleg egy újabb félresikerült kapcsolatot. De közben mástól sem. Tehát elvannak így ketten,de nem jelentik be/mondják ki,hogy együtt vannak. Nem szexelnek senki mással,csak egymással.
2013. márc. 31. 22:45
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Közös programok is vannak,filmnézés,étteremben vacsora,közös főzőcske,kávézó.
2013. márc. 31. 23:15
 12/15 anonim ***** válasza:
Szerintem amíg egyikőtöknek sincs komolyan senkije addig miért ne? Én egy évig voltam ilyen kapcsolatba, aztán meguntam, mert már normálisat szeretnék. Legalább nem volt drámázás meg szakítás meg ilyen hülyeségek.
2013. márc. 31. 23:34
 13/15 anonim ***** válasza:

Szerintem egy kapcsolatot definiálni kell. Ez, ami fenn van, nem definíció nekem.

25/N

2013. ápr. 1. 00:50
 14/15 anonim ***** válasza:

Szerintem nem másoknak kell megfelelni.

Nektek jó így? Ha mindkét félnek az, akkor miért kell rajta problémázni?

Még bármikor hivatalosabbá tehetitek a dolgot.

Nem feltétlen kell a társadalmi normák szerint élni. Mást nem bántotok ezzel végülis, szóval kinek mi köze hozzá. :D

2013. ápr. 1. 16:27
 15/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2013. ápr. 2. 13:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!