Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakított velem a barátnőm, de folyton folyvást keres. Szerintetek miért?
Figyelt kérdés
Eléggé hirtelen felindulásból elkövetett szakítás volt,akkor elmondta,hogy soha többé nem lesz semmi,hagyjam békén. Egy hét csendszünet után viszont,folyamatosba keres mindenféle apróságokkal,kérdésekkel.Múltkor bevágta hogy találkozni szeretne. Mit akarhat még??2013. márc. 31. 14:47
2/7 anonim válasza:
Szerintem egy picit tedd rendbe a srácot, mert agyilag megzavarodott. Mondd meg neki, hogy hagyjon téged békén, ha már egyszer otthagyott.
3/7 anonim válasza:
a csajt tedd rendbe, bocs rosszul írtam az előbb :D
4/7 A kérdező kommentje:
Oké helyre teszem magamat :) De a csaj mit akar?? A barátnőm aki kidobott :)
2013. márc. 31. 14:50
5/7 anonim válasza:
Mondtam, hogy a csajt tedd rendbe!
6/7 anonim válasza:
Miért nem kérdezed meg tőle???!
7/7 anonim válasza:
nekünk egy csomó problémánk volt(nem csak párkapcsolati) és végül szakítottam vele 3.5 év után.
kb 2hét(nekem ennyi idő kellet,h lenyugodjak) után elkezdtem keresni,h folytassuk,de rájöttem,h jobb ötlet volt a szakítás...
Nem tudom nálatok mi volt az előzmény,de lehet rájött,h hülye volt vagy csak a tudat,h vissza szerezzen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!