Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Voltatok már igazi mély depresszióban csajok/pasik miatt?
Én gyakorlatilag már 1 éve :( Képtelen vagyok feldolgozni, hogy nincs már!
17/f
2009. szept. 19. 20:22
igen, most kezdek kicsit befordulni egy lány miatt. ha lenne rá kezelés, simán vállalnám - már ha tényleg hatna.
2009. szept. 19. 20:24
3/12 A kérdező kommentje:
És milyen?nem mintha én az akarnék lenni,csak mondták h nagyon rossz.De nem tudom miért,hisz csak abból áll h nem érdekel semmi és senki.Olyan nekem is szokott néha lenni.Mesélnétek kicsit róla?Mi hogy volt + milyen?Mit csináltok egész nap meg ilyenek.
Nem lehetséges, hogy valaki depresszióba essen egy szerelme miatt, akivel nem lehet együtt. Igazából sosem a másik ember a depresszió oka.
A probléma abból ered, hogy egyes embereknek nincs megfelelő önbizalma és egy másik embertől várják az önigazolást. Úgy érzik, hogy csak akkor lesznek értékes emberek, ha azok elfogadják őket.
Aki egészséges önbizalommal rendelkezik, az sosem eshet emiatt depresszióba. Önmagában is értékes ember és szereti magát. Nem függ a másiktól.
Ha valaki szenved egy bizonyos ellentétes nemű ember hiányától, az nem szerelem. Egyes körökben úgy fogalmaznak, hogy "one-itis" betegség.
2009. szept. 19. 20:36
5/12 A kérdező kommentje:
De én ismerek olyat a legjobb barátnőm halálosan szerelmes volt,a pasi meg mindig szivatgatta,ráadásul a kóterban is szar volt a helyzet.És testi tüneteket produkált,ami miatt kórházba küldték és ott kiderült hogy mély depressziós.Akkor hogy van ez?
6/12 A kérdező kommentje:
Vagy esetleg az lehetett az oka hogy a fiú meg a kóteri dolgok miatt lett önbizalomhiányos??
Elvileg mikor szerelmes vagy boldogsághormonokkal vagy tele, ezek főleg akkor termelődnek, mikor látod/együtt vagy a szeretett személlyel. Ha egy kapcsolatnak úgy van vége, hogy még szereted a másikat, akkor olyan szintű elvonási tünetek jelentkezhetnek (mert ugye nem látod többet, nem találkoztok), mint amikor a drogosoktól megvonják a kábítószert, vagyis rosszul érzed magad, depressziós leszel, semmi más nem érdekel, nem bírsz enni, és persze egyéb testi tünetek, ez mindenkinél más. Időbe telik, amíg az agyad hozzászokik ehhez a boldogsághormon-hiányos állapothoz, és újra visszaáll "alapállapotba".
2009. szept. 19. 21:00
Pl: Mindig úgy alszok el, hogy hátha nem virrad már új nap. 2-3 hetente esténként sírok, pár öngyilkossági kísérlet.
első voltam.
2009. szept. 19. 21:16
:( Mondjuk ha már egy éve, akkor lehet, hogy szakemberhez kellene fordulnod, bár attól függ meddig tartott és milyen mély volt a kapcsolat...Próbálj meg nyitottabb lenni, sok időt tölteni emberek között, barátokkal lenni, ez segíti a felejtést.
2009. szept. 19. 21:52
Épp ez az, hogy nem tartott sokáig, de valahogy mégis mély kapcsolat lehetett, hogy ennyire fáj még most is...:(
2009. szept. 19. 22:16
Kapcsolódó kérdések: