Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem kíván boldog húsvéti ünnepeket a barátnőm lehetséges hogy kiszeretett belőlem?
tessék itt vagyok.... hogy te milyen vagy... el tudod képzelni hogy milyen az amikor fáradtan ébredtem ma és nekiláttam rajzolni a szerkezettan házimat??? lépcsőt és elbasztam kezdhettem újra és még nem is ebédeltem, telón meg utána akartalak hívni ebéd után
aztán pár perce ránéztem az órára: Úr isteeeen! mondtam és erre gondoltam evés előtt hívom a szerelmemet, erre mi fogad, egy olyan sms ami fáj nekem....
A hisztis nőnél csak egy rosszabb van. A hisztis pasi. Isten mentsen, hogy ilyen hisztis pali legyek!
28F
nem olvasom el a válaszokat, hiszen ismerem a gyakori kérdések oldal kommentelőinek stílusait.
de rohadtul fáj amikor a Szerelmemtől jön egy ilyen sms: Boldog húsvéti ünnepeket kíván egy balfa.z pancser, aki mindig abba szeret bele, aki nem viszonozza ezt. Üdvözöl az állítólagos szerelmed halálközeli élményből
most az elejének örültem, szóban akartam mondani neki, erre utána olvasom????? mi a f.* van már megint???????,!!!
már félek bármiféle smst kapni a páromtól, mondjátok miért????????? és miért fáj ennyire hogy szeretem őt? Már kérdeztem a legutóbbi veszekedésünkkor, hogy miért szeretem őt ennyire Istenem?
azt mondtad nekem tegnap éjjel/ma hajnalban hogy bármikor hívhatlak holnap
1. már akkor is tudtam hogy végre el kell kezdenem az egyik legnagyobb volumenű beadandómat.. de ha neked így jó, hát nemtom hogy fogok tudni tanulni melletted, egy biztos meg fogok bukni egy rakás tárgyból és nem fogok tudni fizetni 10-14 ezer forintokat kreditek és elbukott tárgyak miatt....
így is cseszhetem már lassan, de akkor vele fogom megfizettetni, ha már nem hagy tanulni, nekem nincsen több tízezresem a bukott krediteket fizetgetni, halasztani, és csúszni meg nem akarok!
nálunk kérdező a gimis, én meg a kérdező szerelme vagyok
hány évesek vagytok? mert egyikőtök sem egyetem-érett...
mi a búbánatért kell sms meg telefon egyfolytában, hogy már sok
nagy szerelem..pf látom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!