Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez normális?
A barátnőd egy beképzelt rib@nc.
Nem kell papucskodni...
Na ezt hívom úgy hogy k*rva anyját. Ha már egy nő ezt képzeli hogy a fiúknak többet kell tenniük mint egy nőnek egy fiúért az már régen rossz. Nem tom hogy lehet ilyen gondolkodási módja. Mondom ha ezt kijelentené akkor közölném neki hogy akkor sok sikert a köv barátodhoz.
21/F
Sajnos vannak ilyen lányok, nem is kevés. Ők a tv-n vagy isten tudja min nevelkedve bevették az agyukba, hogy minden áldozatot a férfinek kell meghozni, a nő pedig valamiféle bálvány akit imádni kell. Nagy lófaszt! Volt barátnőm is ilyen jellem, mindig csak azt tudta sorolni, hogy neki mi hiányzik a kapcsolatból (persze ezek szerinte mind rajtam múlnak), de valahogy mindig az volt az érzésem, hogy ő folyamatosan elvárna dolgokat, de visszafelé már beleadni nem nagyon akart, ha én is szóvátettem bizonyos dolgokat, akkor a válasza annyi volt: Te vagy a férfi.
26F
Az édesapja büdös f@szát!!!
Beképzelt hüly* pics@!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!