Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan közöljem vele hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan közöljem vele hogy tetszik? (homár kérdés)

Figyelt kérdés

Debrecenre járok vezetnitanulni. Az oktatómnak van egy olyan másik tanitványa akivel elég gyakran következünk egymás után. (Ilyenkor ugye csak egy szempillantás, köszönés erejéig szoktak az emberek kontaktálni egymással.)

Nahát szóval a gyerek nekem eléggé bejön.

Hogyan tudhatom meg, hogy vajon lehet-e ebben valami kölcsönösség?

18/F(!!!)

2013. márc. 31. 12:36
 1/5 anonim ***** válasza:
ugyanúgy mint mindenki más,odamész beszélgetsz vele,esetleg rátérsz erre,elhívod randizni
2013. márc. 31. 12:46
 2/5 fünof ***** válasza:
próbáld meg először a viselkedéséből kiszűrni, hogy ő is homi e? ha igen akkor kezdj el vele haverkodni
2013. márc. 31. 13:00
 3/5 A kérdező kommentje:
viselkedése alapján nem tom hogy lehetne kiszűrni , nem ismerek olyan viselkedésformát ami csak a melegekre jellemző. a lányos viselkedés max csak a roszfajta feltünési viszketekségen szenvedő travikra igaz, tapasztalatom szerint. amikor váltjuk 1mást nnemigazán van idő ismerkedni, mostmár meg pláne nem, mivel nemrég vizsgázott le, így én már ott nem fogok vele találkozni. csaka facebookját tudom,nemtom most jelöljem be és kezdjek el vele ísmerkedni, vagy egy üres kamuprofilrol jelöljek, és térjek rögtön a lényegre. nagyon félek tőle h megin csalodás ér.
2013. ápr. 2. 17:35
 4/5 anonim ***** válasza:
személyleírást esetleg írnál róla? amúgy jelöld be facebookon. szimplán csak bejelölés. aztán meg kéne nézned az adatlapját, nincs e valami kérdezős oldalra regisztrálva, ahová már majdnem mindenki bevan.. értem itt az ask.fm, formspring, youreply.net és egyéb kérdezős oldalak. ha van neki, ott nyíltan névtelenül rá lehetne kérdezni, vagy le is írhatod neki mit érzel iránta.
2013. ápr. 2. 17:48
 5/5 A kérdező kommentje:
nem is hallottam még ilyen oldalakról
2013. ápr. 2. 17:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!