Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Most mi wan? Nem értem. :S...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most mi wan? Nem értem. :S hagyjam?

Figyelt kérdés

az van, h múlthét felmentem bulizni.. és cseréletem számot egy sráccal...meg kavartunk is:P

2napig sms +teló beszélgetések.. utána 2x lemondta a talit(lehet h az egyik rokona beszélte le, aki ismer.. és mindig fűz)Azóta nem beszéltem a gyerekkel..

most megint megtörtént ugyanez.. csak h a nem ugyanazzal a személlyel:O

az unokatesója elkezdte mondani, h ő mindent tud..:O?

ki akartam szedni belőle h miért koppantott le a másik.. de mondta h szó sincs erről..(??!)

után elkezdett fűzni... szokásos bunkós szöveg helyett olyan normális volt:)

nagyon megtetszett ez az oldala..

úgy volt h hazakísért 1 órát álltunk az utcaajtóba... :$

és azt beszétük h tali.. erre nem jött el..

most miért csinálta ezt velem?

nem értem.. pedig már nagyon rég óta tetszett..több mint 1 éve, csak azért nem foglalkoztam wele.. mert nagyon bunkó tud lenni... azt hittem megváltozott.. szerintetek?

2009. szept. 19. 19:53
 1/3 anonim ***** válasza:
szerintem hagyjad a srácot. Jah és ezt a 13 évesek körében tredni w betűzést hagyd el, mert kicist gáz 17/L
2009. szept. 19. 20:00
 2/3 anonim ***** válasza:

^ ^

O.O

_

Hagyd a francba a gyereket. Az egyik lány barátomat megszivatták egy ilyennel. Kiderült, hogy a csávó egy fogadás miatt járt vele. Szerintem csak szivat.

2009. szept. 19. 20:02
 3/3 A kérdező kommentje:
nem tudom, lenyúlta a bicómat.. az osztálytársam az nőwére.. ilyet megjátszana? meg akkor nem lett wolna ilyen "direkt nem iszik, hazakísér, meg ilyen illedelmes "
2009. szept. 19. 20:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!