Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért mondja mindenki ezt?

Figyelt kérdés
Van egy 18 éves fiú akivel kb. fél éve ismerkedtem meg. Sosem volt még barátnője(legalábbis én nem tudok róla), csak bulikba olykor-olykor ilyen kavarásszerűségek. Én látok valamit ebben a fiúban,nagyon fontos a számomra,és talán el is tudnám vele képzelni magam a jövőben. Ezt, hogy én esélyesnek tartom őt egy kapcsolatra a részemről, elmondtam a szüleimnek, de ők nagyon ellenzik ezt mert hogy "ne jöjjek össze egy szerencsétlennel" , "ne égessem ilyennel magam".. stb stb szövegek.. Jó igaz hogy a fiú egyáltalán nem néz jól ki, nem a legújabb divat szerint öltözik, nem tapasztalt a nők terén..SŐT..de én mégis valamit látok benne(pl nagyon jó a humorérzéke) aztán a szüleimen kívül mások is mondták ezt hogy egy szép lánynak tartanak és ne legyek egy ilyen pasival mert hogy magamat minősítem le vele, és hogy ez az én értékrendem mutatja majd meg ilyesmi..Miért mondják ezt mikor nem a kinézet a fontos?
2013. márc. 31. 00:45
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
10! azért mondtam nekik mivel szinte mindent megbeszélek velük és csak megemlítettem anyának a dolgot, nem is sejtettem hogy bármi kivetnivalója lesz a dologgal..
2013. márc. 31. 01:00
 12/19 anonim ***** válasza:
Anyád idióta. Most komolyan az a baja, hogy nem az ügyeletes menő hülyegyerekkel akarsz kavarni, hanem valaki normálissal? Egyébként az ilyen srácok, mint akit kinéztél általában többre viszik az életben, mint a menő nagypofájúak, pont azért, mert ők így mutatják meg, hogy igenis érnek valamit.
2013. márc. 31. 01:11
 13/19 anonim ***** válasza:
Az a lényeg, hogy neked tetsszen, mert te fogsz járni vele. ^^
2013. márc. 31. 01:25
 14/19 Christian Death ***** válasza:
0%
Igazuk van a szüleidnek ha a jövôdet nézik és nem csak szórakozni akarsz a fiuval, keress egy gazadag pasit és könnyebb lesz az életed, mert a házasságban pénz miatt van a legtöbb válás.
2013. márc. 31. 01:56
 15/19 anonim ***** válasza:

Én sem hagyom a szüleimnek, hogy beleszóljanak a magánéletembe. Meghallgatom amit mondanak mert tisztelem őket, de a döntés az enyém.

Most 23 vagyok, fiú és szűz. Eddig kellett várnom, hogy egymásra találjunk életem szerelmével :) Ő sem olyan hű de tapasztalt, azt mondja magáról, hogy nem szép, pedig szerintem az. Szeirntem én nem vagyok az, de szerintem meg igen. Na akkor most mi van? :D Ez egyrészt relatív dolog másrészről meg szerintem pont nem fog érdekelni ki mit mond. Senki se ismeri nálad jobban a fiút, szóval felejtsd el, hogy ilyen ügyben másra hallgatsz.

Csak a szívedre ;)

Sok szerencsét hozzá!

2013. márc. 31. 01:56
 16/19 anonim ***** válasza:
0%

Ja értem, tehát akkor elítélendő dolog ha a külső tulajdonságokat fontosnak tartjuk.

Így már világos...

Komolyan, nektek amúgy teljesen elment az eszetek?

2013. márc. 31. 11:44
 17/19 anonim ***** válasza:
100%

Nem elítélendő, csak épp a kérdező fog járni a csávóval, neki meg tetszik.

Gazdag palival könnyebb lesz a házasság? Hahahhahahahahha. XD Ha nem is szeretitek egymást, és azt várjátok, hogy újra szeretőtökkel lehessetek, csak épp nem egyszerű kilépni egy érdekházasságból, bizonyára.

2013. márc. 31. 11:54
 18/19 anonim ***** válasza:

Ezt írta a kérdező:

"rendkívül nagy értelemmel megáldott ember lehetsz hogyha számodra a kinézet a fontos.. hát.....számomra szerencsére nem.."

Magyarán lehülyézett, hogy nekem a kinézet a fontos. Ebből nekem az jön le, hogy elítéli, ha a kinézet a fontos.

És még büszke is, hogy neki elég ha a férfi egy fokkal szebb az ördögnél.

Szerintem ez meg igénytelenség de mindegy.

2013. márc. 31. 12:30
 19/19 A kérdező kommentje:
már bocsánat én nem azt mondtam hogy igénytelen vagy bármi ilyesmi csak a belső tulajdonság fontosabb mint a külső, persze ne legyen egy gusztustalan és ne undorodjak tőle, hanem szeressem ez a fontos..:)) nem az hogy éppen hogy öltözik stb..
2013. márc. 31. 16:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!