Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért mondja mindenki ezt?
Figyelt kérdés
Van egy 18 éves fiú akivel kb. fél éve ismerkedtem meg. Sosem volt még barátnője(legalábbis én nem tudok róla), csak bulikba olykor-olykor ilyen kavarásszerűségek. Én látok valamit ebben a fiúban,nagyon fontos a számomra,és talán el is tudnám vele képzelni magam a jövőben. Ezt, hogy én esélyesnek tartom őt egy kapcsolatra a részemről, elmondtam a szüleimnek, de ők nagyon ellenzik ezt mert hogy "ne jöjjek össze egy szerencsétlennel" , "ne égessem ilyennel magam".. stb stb szövegek.. Jó igaz hogy a fiú egyáltalán nem néz jól ki, nem a legújabb divat szerint öltözik, nem tapasztalt a nők terén..SŐT..de én mégis valamit látok benne(pl nagyon jó a humorérzéke) aztán a szüleimen kívül mások is mondták ezt hogy egy szép lánynak tartanak és ne legyek egy ilyen pasival mert hogy magamat minősítem le vele, és hogy ez az én értékrendem mutatja majd meg ilyesmi..Miért mondják ezt mikor nem a kinézet a fontos?
arra még nem is gondoltál hogy nem a kinézete miatt gondolják szerencsétlennek? Higyj az öregeknek mert azok több ilyet láttak már mint te és a végét is tudják. :)
2013. márc. 31. 00:46
3/19 anonim válasza:
Mert a kinézet a fontos
2013. márc. 31. 00:47
4/19 A kérdező kommentje:
kedves 3! rendkívül nagy értelemmel megáldott ember lehetsz hogyha számodra a kinézet a fontos.. hát.....számomra szerencsére nem..:))))
2013. márc. 31. 00:49
5/19 anonim válasza:
attól függ, mennyire érdekel mások véleménye... ha te látsz benne valamit, ne érdekeljen ki mit mond róla... ha a fiú is úgy gondolja, jöjjetek össze, próbáljátok meg. ha jól érzed vele magad, és beleszeretsz, ne érdekeljen hogy ki mit mond róla. szóval próbáljátok meg, én azt mondom:)
2013. márc. 31. 00:50
6/19 anonim válasza:
szerintem fel minősíted magad vele mert azt jelenti hogy nem a külsőre hajtasz hanem a belső értékekre :D
2013. márc. 31. 00:52
7/19 anonim válasza:
5! egyet értek
a szülők se szóljanak bele, mert ez sem jó N
2013. márc. 31. 00:53
8/19 anonim válasza:
Tojd le a többieket! Engem is egy jó csajnak tartanak. Volt mar par komoly kapcsolatom és egyik fiú vagy férfi sem volt sem divatos, sem jóképű. Ellenben én mindent igen dögösnek találtam. Az a fontos, hogy te érezd benne azt a különleges dolgot, amit ritkán látsz meg más fiúkban. A kisugrás a fontos és persze az, hogy tiszteljen téged, vigyázzon rád. A a véleményem, hogy 18 éves koráig, ha valakinek még nem volt barátnője az nem baj. Én 19 évesen éreztem azt először, hogy van értelme együtt lennem egy fiúval. Nem érdemes ezt senkinek elsietni, jobban fog ő így értékelni téged. Teljesebben élhetitek meg a kapcsolatot.
Nopara, szorítok, állj ki magatokért!
2013. márc. 31. 00:54
9/19 anonim válasza:
Nem tudom, én sosem hagytam, hogy a szüleim beleszóljanak a magánéletembe.
25/N
2013. márc. 31. 00:57
10/19 anonim válasza:
Ezért nem értem, minek ilyenről szülőknek beszélni. Nem elég megtudniuk, mikor összejöttetek? Akkor már nem tudnak beleszólni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!