Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gáz ha kiakadok?
Nem lesz világ vége ettől, de azért rosszul esik.
Utálom a cigit, de a párom által, megpróbáltam elviselni, úgy ahogy!
Nem kértem hogy mondjon le, nem is hangoztattam.
Egyik nap közölte, hogy azt a fél karton cigit elszívja " mert muszáj"?Érdekes, de rábólíntottam, és kértem hogy tartsa is be az ígéretétt.
Erre ma este, kiderült hogy nem sikerült tartania magát.
Kicsit föl is kaptam a vízet hogy nem erről volt szó, de ha egyszer ő mondja, és nem én akkor tartsa is be vagy ne ígérjen semmmit.
Felfújom???
Eléggé...
Ez pont olyan, mint ha valaki el akarná tiltani magát az édességektől, mert egészségtelen, közben meg szereti, vagy talán függő is. Nem biztos, hogy valaha is menni fog neki.
Vagy mikor egy idáig sportnélküli illető rá akarja venni magát a mozgásra. Általában az is csak ideig-óráig sikerül, majd pár nap, hét múlva feladja.
A dohányzás is pont ilyen. Olyan mélyen gyökerező szokásról van szó, egyeseknél függőségről, hogy igen nehéz betartani, amit ígért, bármennyire is szeretné.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!