Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Kemény úgy szakítani, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kemény úgy szakítani, hogy soha többet nem beszélsz vele, csak egyik pillanatról a másikra elérhetetlen leszel?

Figyelt kérdés
Telefont nem veszed fel, emailekre nem válaszolsz, és csak úgy eltűnsz az életéből se szó se beszéd?
2013. márc. 30. 21:10
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Szerintem ezt tényleg ki lehet érdemelni
2013. márc. 30. 21:17
 12/18 anonim ***** válasza:

"A világ legnagyobb görénysége az ilyen szakítá"

Pontosan. A görényeknek való.Az ő szintjüknek megfelelő és egyenesen arányban van a cselekedetűk súlyosságával. Ezért kapják "ajándékba" az ilyen lépést.

2013. márc. 30. 21:18
 13/18 anonim ***** válasza:

3-as Csináld meg egy olyan személlyel szemben, akiért akár az életedet adtad volna-a lépése előtt-meglátjuk milyen "gyávaság" és milyen "gyengeség" kell hozzá:DD

Utűána cseréljünk "eszmét", hogy "mennyire" is gyáva:DD Főleg akkor amikor némely nők 2 hónapos kapcsolat után is koslatnak a pasik útán:DD

2013. márc. 30. 21:20
 14/18 anonim ***** válasza:
10-Tökéletesen vagyok-köszönöm kérdésed:D Csak tudod nem szoktam az "ármyékomtól" megijedni, meg az ilyen "mester"lövészkét emlegető egyedtől:DD Egyszer talán majd félni fogok, de szerintem az nem most lesz:DD
2013. márc. 30. 21:22
 15/18 anonim ***** válasza:
9-A másnak szánt kívánságodat magadon fogod megtapasztalni és a kívánságodért ment a mínusz neked.
2013. márc. 30. 21:28
 16/18 anonim ***** válasza:
Szakitás után legalább egy búcsúlevelet irok még..aztán többé nem beszélümk mert csak úgy tudom elfelejteni. Letiltom mindenhonnan
2013. márc. 31. 10:45
 17/18 anonim ***** válasza:

Ha engem dobtak akkor szoktam ezt csinálni. Szerintem ez egy taktika is. Ha látja, hogy nem engem mennyire nem érdekel és boldog vagyok nélküle is külsőre meg egyre szebb akkor még az is lehet, hogy visszajön :)

Persze az más kérdés, hogy lesz-e esélye.

2013. márc. 31. 10:47
 18/18 anonim válasza:
A szakítás mindíg kemény.Ha úgy gondolod ezt érdemli lépd meg, de akkor te se gyengülj el.Az okod biztos megvan rá, amiért így akarod.
2013. ápr. 1. 16:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!