Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van, hogy a tizenéves lányok megdöglenek értem, a korombeliekkel meg hiába próbálkozom?
30+ férfi vagyok. A korombeliekhez hiába próbálok közeledni, vagy elhívni őket valahova, mindig elutasítanak. Zavaró, hogy a tizenévesek meg odavannak értem. Nemrég egy 17 éves lány is könyörgött nekem...
Miért lehet ez? más is van ezzel így?
Azért mert a korodbeliek megállapodni akarnak,család lakás....
és nem látszik rajtad,hogy ezt megadhatnád nekik
Sok tizenéves bukik az aggastyánokra..
Aztán mikor már 40-50 leszel Ők meg 30 akkor rájönnek, hogy nem egy papival akarnak megöregedni, v legalábbis nem csak velük akarnak kavarni.. És szépen megcsalnak, de ha nincs elég pénzed akkor szakítanak is veled..
Próbálkozz csak, de szerintem nálad is feltétel, hogy no gyerek :) Sok 30körüli nőnek már van gyereke, akit elhagyott a férj így keresik a boldogságot..
Mérlegelj :)
3! addig nem jutnak el, mert a mindenki változik 20 körül, sőt utána is folyamatosan
kedves kérdező! keresgélj, akkora saját korosztályodban, mert ezek szerint akadna jelölt, így nem a kinézeteddel van gond, nőböl több van N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!