Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
"Aki nem kel el tizenéves korban, soha nem is fog" Erről mi a véleményetek? Szerintetek igaz?
Kérdező! Egy kérdéssel válaszolnék a te kérdésedre! Te úgy vetted észre, hogy manapság azok, akik tizenévesen összejönnek, élethosszig együtt maradnak?
Nos, én nem és szerintem elenyésző ma azoknak a száma, akik 20 alatt találják meg életük párját. Sőt, sokan vannak ma, akik 30 alatt sem találják meg, csak fölötte. És teljesen normális emberekről van szó természetesen.
Szerintem annyi lehet benne, hogy mivel minden kezdet nehéz, huszonévesen nehezebb lesz kialakítani kapcsolatot, mintha tizenévesen megtapasztalt volna ezt-azt.
De ez nem borítékolja, hogy soha nem lesz senkije...
XII. században ez hülyeség.Aki egyetemre kerül vagy olyan szakmára érettségi után,ami érdekli,akkor 9 a 10-hez az esélye,hogy talál magának valakit,legyen akármilyen kaliberű.
Mondjuk nehezebb lesz a szülőnek elfogadni,hogy a kicsi lánya/fia már nem teljesen az övé és új lesz minden,ami egy párkapcsolattal jár,de a 2. X után talál magának párt.
Bár ott van unokatestvérem,aki 20 évesen talált magának pasit,akit elképzelt magának és az elmeséltek alapján zsák a foltját tipikus esete.Az ő esetében úgy látom,hogy szociális téren volt neki tapasztalata,mert randizott ő korábban is,csak finnyázott. Meg van elég nagy számú baráti társasága,aminek hála a szocializációval nem volt gond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!