Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » "Aki nem kel el tizenéves...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

"Aki nem kel el tizenéves korban, soha nem is fog" Erről mi a véleményetek? Szerintetek igaz?

Figyelt kérdés
Napokban találkoztam egy ilyen véleménnyel...

2012. nov. 11. 15:28
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Ez egyértelmű ostobaság.
2012. nov. 11. 15:28
 2/12 anonim ***** válasza:
Énrám mondjuk igaz. Már 18 éves voltam, amikor először csókolóztam, 19 évesen volt az első szex, és még most is nagyon nehezen alakítok ki párkapcsolatot, le is mondtam arról, hogy valaha megnősüljek, így 30 felé.
2012. nov. 11. 15:30
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Korlátolt marhaság.
2012. nov. 11. 15:33
 4/12 anonim ***** válasza:
mAx szaud aräbiäban, ha 13 evesen nem ersz egy tevet akkor kesöbb sem...
2012. nov. 11. 15:37
 5/12 A kérdező kommentje:
szerintem is marhaság
2012. nov. 11. 15:37
 6/12 anonim ***** válasza:
44%

Kérdező! Egy kérdéssel válaszolnék a te kérdésedre! Te úgy vetted észre, hogy manapság azok, akik tizenévesen összejönnek, élethosszig együtt maradnak?

Nos, én nem és szerintem elenyésző ma azoknak a száma, akik 20 alatt találják meg életük párját. Sőt, sokan vannak ma, akik 30 alatt sem találják meg, csak fölötte. És teljesen normális emberekről van szó természetesen.

2012. nov. 11. 15:43
 7/12 anonim ***** válasza:

Szerintem annyi lehet benne, hogy mivel minden kezdet nehéz, huszonévesen nehezebb lesz kialakítani kapcsolatot, mintha tizenévesen megtapasztalt volna ezt-azt.

De ez nem borítékolja, hogy soha nem lesz senkije...

2012. nov. 11. 17:35
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
Az elkel a házasság egyik szinonimája. Így hatalmas baromság a kérdés.
2012. nov. 11. 17:48
 9/12 anonim ***** válasza:
Az túlzás, hogy soha. De aki 20 éves koráig nem alakít ki legalább egy párkapcsolatot, az utána nagyon rossz helyzetben találja magát. Ennek oka, hogy hiányoznak azok a szociális tapasztalatok, amik egy későbbi párkapcsolat kialakításánál szerepet kapnak. Ez a hátrány a kor előrehaladtával csak növekszik. 26 éves vagyok, és még nem jött össze, de nem adom fel.
2012. nov. 11. 18:06
 10/12 anonim ***** válasza:

XII. században ez hülyeség.Aki egyetemre kerül vagy olyan szakmára érettségi után,ami érdekli,akkor 9 a 10-hez az esélye,hogy talál magának valakit,legyen akármilyen kaliberű.

Mondjuk nehezebb lesz a szülőnek elfogadni,hogy a kicsi lánya/fia már nem teljesen az övé és új lesz minden,ami egy párkapcsolattal jár,de a 2. X után talál magának párt.

Bár ott van unokatestvérem,aki 20 évesen talált magának pasit,akit elképzelt magának és az elmeséltek alapján zsák a foltját tipikus esete.Az ő esetében úgy látom,hogy szociális téren volt neki tapasztalata,mert randizott ő korábban is,csak finnyázott. Meg van elég nagy számú baráti társasága,aminek hála a szocializációval nem volt gond.

2014. jún. 1. 02:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!