Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan növelhetném a pasim...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan növelhetném a pasim önbecsülését?

Figyelt kérdés
Mostanába azt mondja, h semmi önbecsülése és próbálnék rajta segíteni.
2013. márc. 29. 18:20
 1/3 anonim ***** válasza:
Önbecsülés. A szó is benne van. ÖNbecsülés. Saját magad becsülése. Mindenkinek a sajátját kell karbantartania.
2013. márc. 29. 18:28
 2/3 anonim válasza:
Attól függ szerintem, mi a baj. Az enyém nem érezte magát eléggé pasinak, ezért rátereltem, hogy ő döntsön, ne mindig én, nekem van autóm neki nem, ha együtt mentünk inkább BKVztunk, ne érezze magát alsóbb rendűnek. Dícsértem a kinézetét, a kitartását, ambícióját. Ha nem is tűnik úgy akkor, hogy hatással van, igenis hatással van.
2013. márc. 29. 20:30
 3/3 anonim ***** válasza:

Sokat kell dícsérned. Mondd, hogy büszke vagy. Éreztetni vele, hogy fontos amit tesz vagy mond, hogy számitasz rá, felnézel rá. Ez a lényege. Ezzel erősited az önbizalmát és megnő az önbecsülése is ha látja hogy fontos másoknak és szeretik azért amilyen.

Mondd, hogy milyen értékes embernek tartod és hogy milyen ügyes okos találékony stb... Azt kezdi majd magáról is elhinni amit a környezetétől kap avisszajelzést. Ha ezt mondod akkor növeled az önbecsülését ha negativat hall akkor az csökkenti. A szavaknak tetteknek gesztusoknak nagy szerepük van. Hatalom, használd okosan.

Kellemes ünnepeket!!

2013. márc. 30. 13:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!