Hogyan növelhetném az önbizalmam?
Motivációs, önfejlesztő könyveket, CD-ket ajánlok, nekem rengeteget segítettek.
Először is hallgasd meg Brian Tracy Főnix szemináriumát, tökéletes kiindulás a változtatáshoz.
Itt letöltheted (sorrendben ajánlott hallgatni az egyes részeket, javaslom jegyzetelj, mert nagyon jókat mond :):
Könyvben pedig Andrew Matthews könyveit ajánlom, nekem van pár PDF-ben, ha kell, akkor szívesen feltöltöm neked valahová, ahonnan leszedheted őket. :)
Több könyve is van, mind önfejlesztő ill. motivációs célból íródott, nagyon jók, de tényleg, bár igaz, hogy ismétlődnek a gondolatok az egyes könyvekben, így én csak a két alapdarabot töltöttem most fel - a Barátkozni jó (kapcsolatok témájára épülő) és az Élj vidáman (életvezetési tanácsok, önfejlesztés) címűeket. Ezenkívül ha még olvasnál tőle, akkor ajánlom a Hallgass a szívedre, Legyél boldog most könyveket (de ezek szinte ugyanazt írják le, mint az általam belinkelt két könyv).
* Automatikusan eltávolított tartalom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!