Mivel növelhetném az önbizalmam?
Lány vagy fiú vagy, korod?
Nekem is ez az egyik bajom, meg a gátlásosság, félénkség, szorongás.
Nekem is ezek a bajaim.. :S
Én ugy probálok rajta segiteni, hogy ráveszem magam olyan dolgokra, amit az önbizalomhiány miatt nem tennék meg.
És ha kisebb-nagyobb sikerélménnyel végződik a dolog, akkor az növeli az önbizalmam, és akkor egy másik dolgot könnyeben tudok megcsinálni.
de nekem is vannak hullámvölgyeim, most kezdek megint padlón lenni :S
Sziasztok.
Én is szenvedtem önbizalomhiányban, sőt depresszióban is:S Én még idejében találtam egy barátot, aki mindig itt van Nekem és támogat. Illetve nagy rajongója vagyok egy sportnak, aminek egyik sztárja a példaképem. És az az ember mondja mindig azt, hogy az életben semmi sincs ingyen! Meg kell küzdeni mindenért! És ez így van. Magától nem fog rendbe jönni az életetek... KÜZDENI! AKRNI! TENNI! HAjrá. Sok sikert kívánok és remélem, hogy az életetek rendbe jön! KEressetek barátokat és életcélotokat! Bizonyítsátok be magatoknak, hogy érdemes élni, van miért küzdeni!!!!
Ági
12/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!