Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jó ötlet a búcsúlevél egy ilyen helyzetben?
Szóval van egy lány akit szeretek, egy jó ideje próbálok közeledni hozzá sikertelenül. Így arra jutottam, hogy megpróbálom elfogadni és túllépni rajta. Viszont írnék egy búcsú levelet amiben leírom még egyszer, hogy mit érzek és minden jót kívánok neki a jövőre.
Jó ötlet?
tudja hogy szereted? ha igen, akkor ne irj neki semmit. szanalmat fogsz kelteni benne meg lelkifordalast esetleg, egyik se jo erzes.
ha nem tudja, akkor irhatsz, nehogy ezen csusszon el. bar ahogy irod " amiben leirom meg egyszer hogy mit erzek" gondolom tudja mar, ugyhogy ne irj neki semmit, orizd meg a meltosagod.
Na figyu én úgy voltam ezzel, hogy írni akartam egy levelet egy lánynak, de mondom csúnyán írok meg egyenesen sem tudok... :P
Aztán először leírtam gépen, utána kb. 8. próbálkozásra sikerült olyat írnom, hogy nem firkáltam át benne semmit. Az egyenes sort meg úgy oldottam meg (mivel nem volt szamárvezetőm), hogy egy üveg lapra tettem a papírt, alá egy vonalas lapot, az üveget az ölembe, alá meg egy lámpát ami megvilágítja alulról ;)
A lány elolvadt örömében :) Mondjuk én postán küldtem és meglepi volt. Éééés nem 16 éves vagyok :P
és ha írsz neki akkor mi lesz jobb?
Akkor is ő fog járni a fejedben csak esetleg mindenki rajtad fog röhögni.
Ki mindenki röhögné ki??? Hatökör a csaj??
Lehet irni facebookon is ha már kézzel nem tud.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!