Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Jó ötlet a búcsúlevél egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jó ötlet a búcsúlevél egy ilyen helyzetben?

Figyelt kérdés

Szóval van egy lány akit szeretek, egy jó ideje próbálok közeledni hozzá sikertelenül. Így arra jutottam, hogy megpróbálom elfogadni és túllépni rajta. Viszont írnék egy búcsú levelet amiben leírom még egyszer, hogy mit érzek és minden jót kívánok neki a jövőre.

Jó ötlet?

2013. márc. 29. 17:32
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:

tudja hogy szereted? ha igen, akkor ne irj neki semmit. szanalmat fogsz kelteni benne meg lelkifordalast esetleg, egyik se jo erzes.

ha nem tudja, akkor irhatsz, nehogy ezen csusszon el. bar ahogy irod " amiben leirom meg egyszer hogy mit erzek" gondolom tudja mar, ugyhogy ne irj neki semmit, orizd meg a meltosagod.

2013. márc. 29. 18:03
 22/33 anonim ***** válasza:
ha nem te vagy akkor bocsi :D
2013. márc. 29. 18:04
 23/33 anonim ***** válasza:
amugy megértem a csajszit ilyen határozatlan srác kell a kutyának
2013. márc. 29. 18:05
 24/33 anonim ***** válasza:

Na figyu én úgy voltam ezzel, hogy írni akartam egy levelet egy lánynak, de mondom csúnyán írok meg egyenesen sem tudok... :P

Aztán először leírtam gépen, utána kb. 8. próbálkozásra sikerült olyat írnom, hogy nem firkáltam át benne semmit. Az egyenes sort meg úgy oldottam meg (mivel nem volt szamárvezetőm), hogy egy üveg lapra tettem a papírt, alá egy vonalas lapot, az üveget az ölembe, alá meg egy lámpát ami megvilágítja alulról ;)

A lány elolvadt örömében :) Mondjuk én postán küldtem és meglepi volt. Éééés nem 16 éves vagyok :P

2013. márc. 29. 18:07
 25/33 anonim ***** válasza:

és ha írsz neki akkor mi lesz jobb?

Akkor is ő fog járni a fejedben csak esetleg mindenki rajtad fog röhögni.

2013. márc. 29. 18:08
 26/33 anonim ***** válasza:

Ki mindenki röhögné ki??? Hatökör a csaj??

Lehet irni facebookon is ha már kézzel nem tud.

2013. márc. 29. 18:12
 27/33 A kérdező kommentje:
Facebookon terveztem írni, máskor is ott beszéltünk.
2013. márc. 29. 18:13
 28/33 anonim ***** válasza:
Ha ennyire írni akarsz, annak ellenére, hogy semmi értelme, hiszen nem érdekled a lányt és max idegelnéd csak azzal, hogy továbbra is nyomulsz még egy levéllel is, akkor legalább erőltesd meg magad és írd kézzel, mert fakbukkon elküldeni semmit se jelent.
2013. márc. 29. 18:15
 29/33 A kérdező kommentje:
Egyedül neki nem szeretnék kellemetlenséget okozni. Nekem mi veszíteni valóm van? Szerintem nem sok...
2013. márc. 29. 18:15
 30/33 anonim ***** válasza:
nekem bejött az a lényeg bár én az exemnek irtam de akkoriban utált nem is akart rólam hallani soha többé de miután elküldtem hamarosan jelentkezett nagyon megfogta a levelem és megint összejöttünk
2013. márc. 29. 18:20
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!