Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Jó ötlet a búcsúlevél egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jó ötlet a búcsúlevél egy ilyen helyzetben?

Figyelt kérdés

Szóval van egy lány akit szeretek, egy jó ideje próbálok közeledni hozzá sikertelenül. Így arra jutottam, hogy megpróbálom elfogadni és túllépni rajta. Viszont írnék egy búcsú levelet amiben leírom még egyszer, hogy mit érzek és minden jót kívánok neki a jövőre.

Jó ötlet?

2013. márc. 29. 17:32
1 2 3 4
 11/33 A kérdező kommentje:

Az a baj ez ennél bonyolultabb. Ez ilyen szerelem első látásra, csak neten beszéltünk meg párszor láttuk egymást, de nem randiztunk.

Hiába mondjátok ilyen nincs, hogy első látásra... De...

2013. márc. 29. 17:45
 12/33 A kérdező kommentje:
Drága a tinta :) Nem is tudom írtam-e valaha kézzel levelet amit el is akartam valakinek küldeni. Én ilyen célra az internetet használom. A másik, hogy a külalakom katasztrófális néha én nem tudom elolvasni, hogy mit írtam.
2013. márc. 29. 17:46
 13/33 anonim ***** válasza:

Nagyon nem jó ötlet!!!!

Röhejesnek fogja tartani. Nem tartozol neki semmivel így hagyd is békén!!!

2013. márc. 29. 17:47
 14/33 anonim ***** válasza:

Van olyan hogy 1. látásra sőt nekem csak olyan volt idáig!

De hagyd békén!

2013. márc. 29. 17:48
 15/33 anonim ***** válasza:
Hülyeség. Semmi okod írni neki.
2013. márc. 29. 17:49
 16/33 anonim ***** válasza:

Fogadj szót, pár év múlva megérted! Ne írj neki semmit!

Foglald le magad mással, sport, hobbi, másik csaj után teperés, stb., ...

2013. márc. 29. 17:50
 17/33 A kérdező kommentje:
Nem olyan egyszerű másra koncentrálni, mikor egész nap Ő jár a fejemben...
2013. márc. 29. 17:54
 18/33 anonim ***** válasza:
Szerintem ne írj neki ha nem vagy fontos neki ,nem fogja értékelni.Az érzéseidet olyan lánynak add aki megérdemli.
2013. márc. 29. 18:01
 19/33 anonim ***** válasza:

Szerintem is irjál a sok károgó varjúra ne hallgass!! A pasik nyilván nem irnának de egy érző szívü lány nagyon meg fog tőle hatódni. Én irtam és ÖSSZEJÖTTÜNK.

Amúgy nem te irtál nekem privit amiben elküldted a levelet? Elolvastam és oké ezt igy elküldöd abból rosz nem származik de sokat nyerhetsz.

Most komolyan mi ez a károgás itt, hogy meg se próbája?? Ne legyetek már ilyenek! A NEM már úgyis az övé. Akkor miért ne próbálja meg ezt is? Micsoda emberek pffff

2013. márc. 29. 18:01
 20/33 anonim ***** válasza:
Rólad is megvan a véleményem ezek után. Egy puhap*cs vagy kérdező én irtam neked priviben hogy nyugodtan küldd el azt a ki be b*szott levelet mégis itt kérdezősködsz??? SEGITSEN NEKED A HALÁL LEGKÖZELEBB
2013. márc. 29. 18:02
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!