Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tennétek, ha a pasitok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tennétek, ha a pasitok ilyet mondana?

Figyelt kérdés
Nemrég jöttem össze a pasimmal, és voltunk úgy. Pár nappal később kijött oda lent valami. Hétfőn megyek nődokihoz. Mondtam neki is, és nagyot nézett. Csak annyit mondott, hogy nem volt az exével. Ezt mégis mire véljem? Csak mert állandóan róla beszél, és szoktak barátilag találkozni.
2013. márc. 29. 14:25
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

Elbeszéltek egymás mellett.. Amúgy meg a baráti beszélge-

tés kicsit furcsa, főleg egy kapcsolat elején.

2013. márc. 29. 14:26
 2/12 anonim ***** válasza:
54%

Nem volt az exével,csak egy útszélivel vagy egy egész kézilabdacsapattal? XD

Remélem már kidobtad!

2013. márc. 29. 14:27
 3/12 anonim ***** válasza:

Húsvét hétfőn mész dokihoz? :) Vagy ügyeleten fogad?

Ha elkaptál valamit tőle, akkor dob ki, ennyire megbízható...

2013. márc. 29. 14:29
 4/12 anonim ***** válasza:

Ha egyfolytában féltékenykednél és gyakran beszélnétek arról, hogy megcsal vagy az exéről akkor előfordulhat, hogy ez az első gondolata. De egyébként nem normális, hogy az az első amire gondol, hogy nem volt az exével..

Szerintem nézz utánna mit csinálnak az exével valójában, mert nagy esély van rá, hogy még mindig ...ssza.

2013. márc. 29. 14:30
 5/12 anonim ***** válasza:

Nem tudom, hogy mi jött ott lent ki Neked, de nem feltétlenül jelenti azt, hogy közben mással is volt. Ugyanis létezik olyan jelenség, ha férfit váltasz, akkor a nála jelenlévő - mondjuk úgy - bacik, élősködök, ami neki semmi gondot nem okoz, nálad az elején problémát okozhat. Ez vagy olyan, ami nála is kezelést igényel, vagy olyan, amit egy idő után elfogad a szervezeted, és később már nem reagálja így le.

Én minden új pasimmal így jártam. Egyiknél sárga folyás, viszketés, másiknál zöld! folyás, harmadiknál egyéb, stb. Aztán akinél leragadtam véglegesen, az már egy idő után nem "bántott". Ezeket a dolgokat a kezelőorvostól tudom...

2013. márc. 29. 14:33
 6/12 A kérdező kommentje:
Nem féltékenykedtem soha, és az exéről se kérdeztem. Mindig magától beszél róla. Igen, hétfőn, egy ismerős a nődoki, hétvégén nem tud fogadni, de hétfőt mondott.
2013. márc. 29. 14:34
 7/12 A kérdező kommentje:
Elég durva dolog jött ki oda lent, eddig 3 barátom volt, és érdekes módon egyiktől se kaptam el soha semmit!
2013. márc. 29. 14:35
 8/12 anonim ***** válasza:
Van olyan betegség is,ami nem jön ki rögtön.Ez még nem jelenti azt,hogy megcsalt.Nyilván volt előzménye,hogy azt mondta nem volt az exével.
2013. márc. 29. 14:37
 9/12 A kérdező kommentje:
kb. 9 hónappal ezelőtt volt utoljára kapcsolatom, vele 4évig voltunk együtt, és eddig senki mással nem voltam a 9hónap alatt. 9hónap pedig elég hosszú idő.
2013. márc. 29. 14:41
 10/12 anonim ***** válasza:
Volt vele. Ez annyira biztos, mint hogy én ülök. Hidd el! Többször is kerültem hasonló helyzetbe...
2013. márc. 29. 14:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!