Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak nyögjem ki, hogy járok valakivel?
valakinek el kéne kezdeni, nem tudom hány éves vagy
mi lenne ha egy beszélgetés során megemlítenéd, lehet meg is lepődne, hogy milyen vagy, örülne neki
nem tudom amúgy mennyit szoktatok beszélgetni, de elég sokat kell egy szülőnek, mire a gyerek nyit felé, nem egyszerű, de lehet, most ha Te kezdesz jó lesz N
Ne húzd el túl sokáig! Ha rájön, hogy milyen sokáig nem mondtad el, lesz oka megsértődni. Amikor bevallod, maximum lódíthatsz egy kicsit, ha rákérdez, mennyi ideje vagytok együtt (persze jobb lenne, ha őszinte lennél hozzá, de látatlanban ezt elég nehéz megítélni, ha ez könnyebbség, akkor még mindig jobb, minthogyha az egészet elhallgatod előle). Ha meg nem kérdez rá, pontosan mióta tart a dolog, szerencséd van :)
Hidd el, az én helyzetem is hasonló, de ilyen esetben szerintem jobb az egyenes beszéd :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!