Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy a fenébe csinálják azok,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy a fenébe csinálják azok, akik ilyen sokáig együtt vannak valakivel?!

Figyelt kérdés
Ahová csak nézek, boldog párokat látok, a suliban mindenkinek több hónapos kapcsolatai vannak stb...Én meg boldogtalan vagyok, akár van barátom, akár nincs. Ha épp nincs, arra vágyom, hogy legyen, amikor meg van, még boldogtalanabb vagyok. Ráadásul 1-2 hét után rájövök, hogy nem működik a dolog és szakítunk...ja és utána persze hozzám se lehet szólni napokig. Mire kiheverem, jön a következő s*ggfej, aki kikészít! Ennek sose lesz vége?!

2013. márc. 16. 15:03
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
a több hónapos már soknak számit?:D nekem vannak ismerőseim, akik 5-6 éve nyomják:D
2013. márc. 16. 15:04
 2/13 anonim ***** válasza:
Biztos nem vagy valami öreg...Nekem eddig a legtöbb 4 év volt.A legkevesebb pedig 1 nap.
2013. márc. 16. 15:04
 3/13 Andii1 ***** válasza:
hűség -bizalom -szerelem
2013. márc. 16. 15:07
 4/13 anonim ***** válasza:
57%

biztos nagyon türelmesek, nagyon szerelmesek, vagy sokan úgy gondolkodnak: nem baj ha sz@r, elviselem csak legyen valakim.

én ha 100 pasival nem randiztam akkor egyel sem, de képtelen voltam komolyat, 3 hónapnál többet összehozni (és az is távkapcs. volt)

mert nekem valahogy az kell, hogy szerelmes legyek és ne csak kényszerből viseljem el a béna csókokat, meg matatásokat és azt nézzem, merrefelé menekülhetnék.

nekem nem megy ez a "mindegy hogy kivel"

lehet hogy túl romantikus vagyok vagy naiv és akik ilyen sokáig bírják, azok a földön járnak.

" én ilyet érdelmek, nem várok jobbat, mindegy ki csak f@ca/pucája legyen meg jó lelkiszemetes legyen" - tudnak így gondolkodni, én meg nem.

nem tudom, komolyan

2013. márc. 16. 15:08
 5/13 anonim ***** válasza:

Nekem a leghosszabb 3,5 év volt, a mostani már 2 éve tart.

A legrövidebb 1 óra 20 perc volt (Budapest-Dunaújváros vonalon) x)

Ne a tökéletest keresd mert olyan nincs, mindenkinek vannak hibái, még neked és nekem is.

Ha van közös érdeklődés, nyitottak és őszinték vagytok, megtudtok beszélni mindent, adtok/kaptok teret a másiktól/nak illetve hűségesek vagytok, nem veszekedtek, akkor minden okés. :-)

2013. márc. 16. 15:12
 6/13 anonim válasza:
A válasz egyszerű: találd meg azt aki mellett boldog minden perced.
2013. márc. 16. 15:13
 7/13 anonim ***** válasza:
Az a bajod, hogy csak úgy összejössz bárkivel. Nem is értem, hogy lehet hogy egymás után kapkodod fel a pasikat...Azzal járj akit szeretsz, akkor eszed ágában sem lesz 1-2 hét után szakítani! Tudod, ez szánalmas.
2013. márc. 16. 15:46
 8/13 A kérdező kommentje:

Én ezt nem így nevezném...

Keresem az igazit, és mindig abban reménykedem, hogy a következő lesz az! Sokan próbálkoznak nálam, ez igaz.

2013. márc. 16. 16:13
 9/13 anonim ***** válasza:
ez igy szokott lenni, az egyik majd az lesz:D
2013. márc. 16. 16:13
 10/13 anonim ***** válasza:
Attól hogy keresed az igazit, nem kell mindenkivel elkezdeni járni.... Járj azzal, akiben tényleg érzed, hogy nagyon megfog. Biztos hogy te ezt nem érezted azoknál a fiúcskáknál...
2013. márc. 16. 16:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!