Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy a fenébe csinálják azok, akik ilyen sokáig együtt vannak valakivel?!
biztos nagyon türelmesek, nagyon szerelmesek, vagy sokan úgy gondolkodnak: nem baj ha sz@r, elviselem csak legyen valakim.
én ha 100 pasival nem randiztam akkor egyel sem, de képtelen voltam komolyat, 3 hónapnál többet összehozni (és az is távkapcs. volt)
mert nekem valahogy az kell, hogy szerelmes legyek és ne csak kényszerből viseljem el a béna csókokat, meg matatásokat és azt nézzem, merrefelé menekülhetnék.
nekem nem megy ez a "mindegy hogy kivel"
lehet hogy túl romantikus vagyok vagy naiv és akik ilyen sokáig bírják, azok a földön járnak.
" én ilyet érdelmek, nem várok jobbat, mindegy ki csak f@ca/pucája legyen meg jó lelkiszemetes legyen" - tudnak így gondolkodni, én meg nem.
nem tudom, komolyan
Nekem a leghosszabb 3,5 év volt, a mostani már 2 éve tart.
A legrövidebb 1 óra 20 perc volt (Budapest-Dunaújváros vonalon) x)
Ne a tökéletest keresd mert olyan nincs, mindenkinek vannak hibái, még neked és nekem is.
Ha van közös érdeklődés, nyitottak és őszinték vagytok, megtudtok beszélni mindent, adtok/kaptok teret a másiktól/nak illetve hűségesek vagytok, nem veszekedtek, akkor minden okés. :-)
Én ezt nem így nevezném...
Keresem az igazit, és mindig abban reménykedem, hogy a következő lesz az! Sokan próbálkoznak nálam, ez igaz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!