Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányok szoktatok olyat csináln...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok szoktatok olyat csinálni h megjátszatok h valaki nem teszik közbe meg odavagytok érte?

Figyelt kérdés
Ha igen ennek mi értelme ?

2013. márc. 29. 12:42
 1/9 anonim ***** válasza:

Nem, mert semmi értelme :))

:D:D

2013. márc. 29. 12:44
 2/9 anonim ***** válasza:
szoktunk
2013. márc. 29. 12:44
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Igen, ez általában felkelti az érdeklődést, a vadászösztönt a kiszemelt férfiban, de nem mindenkinél lehet elérni vele egyforma hatást. Nálam már bejött többször is, amikor kicsit eltávolodtam, mintha már nem izgatna annyira a férfi, akkor elkezdett utánam jönni elég intenzíven. Szóval beválhat, de nem jó így játszani senkivel sem, mert ha komoly érzelmekről van szó, akkor ezzel azért fájdalmat okozhatunk az illetőnek. És magunknak is, mert nekem pl. baromi nehéz megjátszani azt, hogy nem érdekel, amikor legszívesebben a nyakába borulnék :S
2013. márc. 29. 12:45
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Inkább azt játszottam meg régen, hogy őt is csak annyira kedvelem, mint másokat. Azért, mert féltem. Azt éreztem, nem tudnám kezelni a helyzete, nem tudnék kezelni egy pasit, nem értenék egy kapcsolathoz. Azt gondoltam, úgy sem vagyok elég jó és ezt majd észreveszi - az pedig oly gáz lesz.

Igen, tudom, hülyeség.

2013. márc. 29. 12:46
 5/9 anonim ***** válasza:
arrol lehet szo inkabb, hogy felnek, es maguknak sem valjak be
2013. márc. 29. 12:55
 6/9 A kérdező kommentje:
köszön a válaszokat jöhetnek még de ettől mitől gondoljátok h a fiú jobban fog hajtani nem lenne egyszerűbb e nélkül gyorsabb is lenne vagy szerettek így játszani mert pl van egy lány régen jóban voltunk elhanyagoltam most megint felvettem a kapcsolatot az elején érdeklődőt utánna visszafogoan csak h ismerem őt tudom h semmit sem csinál ok nélkül de ez már túlbonyolítás mert engem ez különösebben nem befolyásol ..
2013. márc. 29. 12:55
 7/9 anonim ***** válasza:
Nem. Max a tinilányok csinálnak ilyet :) Tök hülyeség, és értelme sincs.
2013. márc. 29. 12:59
 8/9 anonim ***** válasza:
Csak olyat, hogy nem különösebben érdekel, de azt, hogy nem tetszik, nem, az öngól lenne, mert lekopna.
2013. márc. 29. 13:04
 9/9 anonim ***** válasza:
Naná:XD Szerintem nincs olyan nő, aki egyszer az életébe ezt ne játszotta volna végig:DD
2013. márc. 29. 13:22

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!