Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezek normális dolgok egy kapcsolatban vagy nem? /még nem volt pasim azért kérdezem/
én és a barátnőm 17 évesek vagyunk, és a barátnőmnek, legyen -Viki, volt egy pasija.
2 éve jártak és csak kézfogás volt meg szájra puszi, szóval nem olyan igazi kapcsolat. De most összejött egy fiúval és nem értem miért, de nem jön a Viki elé a suliba, vagyis nagyon ritkán. meg egy héten csak egyszer vagy kétszer találkoznak és mondta nekem hogy azt hitte, egy kapcsolatban az a normális, ha minden másnap kb. taliznak :S
meg sokszor olyat mond neki a barátja hogy most emberutáló napja van és nem akar vele sem beszélni... pedig ő a barátnője és azért vele csak kellene, nem?
meg tegnap nagyon sírt a barátnőm, mert megbeszélték hogy találkoznak de a srác lemondta. Azt mondta vészhelyzet van egy barátjával és oda kell mennie. Kiderült hogy ez a haver depressziós és folyton azzal zsarolja hogy öngyilkos lesz, most is ezt mondta, aztán berúgva várta és a pasival füveztek, elmondta egy közös ismerős.
csak szerintem nagyon nem normális ez? nem értek hozzá mert még nem volt pasim de azért furállom
és hogy csomószor lemondogatta a találkozásokat a Vikivel, arra hivatkozva hogy fáj a feje.
Meg mindig mondogatja a szexet, pedig csak 2 hónapja járnak, arra hivatkozik hogy az előző csajai szűzen lefeküdtek vele 1 hónap után már.
ez tényleg így működik? úgy látom eléggé semmibe veszi a barátnőmet a srác, soha nem írja hogy szereti magától, csak ha ő ír neki ... meg az, hogy nincs munkája, nem is jár már suliba, de mégis alig találkozik vele. amúgy 22 éves
"2 éve jártak és csak kézfogás volt meg szájra puszi"
WTF? O_o
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!