Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk szerintetek elfogadható lány vagyok? 13/L
Elfogadható-e... hmm... nem is tudom. Itt van egy lány, aki nem sminkeli magát agyon, aki talpraesett annyira, h takarítani, főzni tud, aki motorozik... áh. Ne haragudj, de sajnos erre nem tudok mit mondani :P (remélem, az iróniát érezted) - vastagon van esélyed a fiúknál. Jó, egy 13-15 éves srácnál nem mérvadó szempont a főzés, de hidd el, később értékelni fogják :D
Egy 3-4 év múlva keress fel nyugodtan ;) :DD
meglátszik a korsztályod agyi szintje.. sok nő még felnőttként sem éri el a 155 cm-t, de téged már 13 évesen csúfolnak, ne is foglalkozz velük
egyébként meg tanulj rendesen, hidd el azzal többre mész majd, mintha lenne 2 hónapig tartó tiniszerelem
vinnélek :D .......ha idősebb lennél. Biztos aranyos lehetsz ilyen picin
F19
Nekem bejönnél(ezek alapján)...
A magasságoddal nincs baj,
biztos nőni fogsz még, képzeld, én másfél év alatt 20 centit nőttem...
A főzés, takarítás manapság nagy kincs, mert egyre több az elkényeztetett tinip*csa, akik soha nem tanultak dolgozni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!