Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vissza tudom még szerezni Őt?
Figyelt kérdés
Van egy lány akivel már jártam egyszer, csak egy harmadik fél beleszólt és én elengedtem hogy ne legyen baja.Azóta is beszélek vele mostmár azt mondogatja h szeret velem beszélgetni, én vagyok a legjobb társasága meg olyat is h ő egy szóval nem mondta hogy nem lehet második esély. Úgy tűnik mintha ő próbálna közeledni de nem biztos. Mit csináljak és hogyan?2013. márc. 28. 19:31
1/4 anonim válasza:
"csak egy harmadik fél beleszólt és én elengedtem hogy ne legyen baja"
Kifejtenéd ezt bővebben?akár privát.
2/4 anonim válasza:
Mi ez hogy ne legyen baja? Egyébként max. arra kellenél, ennyi.
4/4 A kérdező kommentje:
"harmadik fél stb"= az előző barátja nekem nagyon jó haverom (igen tudom g*ci dolog). Az egész kapcsolat alatt csak leb*szta a csajt minden nap meg elhordta én hiába védtem ugyhogy inkább elengedtem minthogy b*sztassa őt. Szakítás után persze leszállt a csajról...
2013. márc. 28. 20:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!