Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szilveszter óta ezen rágódok....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szilveszter óta ezen rágódok. Szerintetek is szemétség volt?

Figyelt kérdés
A párommal már szilveszter előtt hónapokkal készültünk a szilveszterre, de mint kiderült valójában csak én készültem. 2 nappal szilveszter előtt bejelentette, hogy ő 3 barátjával megy bulizni,ahová én nem mehetek. Persze ekkor már nem tudtam magamnak más programot találni, mert az összes barátnőm már elígérkezett valahová vagy a párjával töltötte az estét. Még ezek után, hogy tudta így egyedül otthon gubbasztva töltöm a szilvesztert, így is simán elment bulizni. Pedig nagyon vártam, nagyon ritkán jutok el bulizni, ezt ő is tudta nagyon jól. Szerintetek is szemét önző dolog volt tőle? Azóta ezen rágódom.
2013. márc. 28. 17:51
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Én nem értem. Meg volt beszélve minden, tudott róla, beleegyezett, majd 29-én bejelentette, h mégsem? És te nem is mehetsz? Vagy ő nem mondta h veled tölti csak te gondoltad?

Mert akkor nem volt szép tőle, ha az utolsó pillanatban változtat és még ki is zár a programból, és én is pipa lettem volna kicsit, de azért már tovább kellett volna lépni szerintem.

2013. márc. 28. 17:59
 12/17 A kérdező kommentje:
Miért is vagy bunkó? Ha nem tetszik a kérdés, nem kell válaszolni!
2013. márc. 28. 17:59
 13/17 anonim ***** válasza:
Hogyan készül(tetek)tél a szilveszterre? Csak arra h bulizni mész? vagy valamilyen más jellegű dologgal? Mennyi ideje vagytok együtt? Hány évesek vagytok? Mennyire mély a kapcsolatotok? Bocs h ennyi a kérdésem csak azért h több mindent lehessen tudni mert ha fél éve vagytok együtt és ugy teszi talán érhető.
2013. márc. 28. 18:02
 14/17 A kérdező kommentje:
3 és fél éve vagyunk együtt. én 24, ő 28. Beszéltük, hogy elmegyünk bulizni valahová, a pontos helyet nem beszéltük meg, de a ruhámat is kiválasztottunk közösen..
2013. márc. 28. 18:03
 15/17 anonim ***** válasza:

Nem azért,de ha megbeszéltétek,akkor nem kéne ezen agyalni...

Nem bízol benne,vagy mi van veled?

2013. márc. 28. 18:04
 16/17 anonim ***** válasza:
3 és fél év elég hosszú idő. Én valahogy nem lennék kibékülve ha valami igy adodna pláne h megbeszéltük előtte. Lehet h én is haragudnék egy kicsit és biztosan meg is beszélném ezt a dolgot vele. Ha többször nem fordul elő akkor nincs gáz. :) bár szerintem azért két embernek akik ennyi ideje együtt vannak nem igy kellene viselkedni. Neki sem kellett volna ugy, de neked sem kellene már most igy lassan 4 honap elteltével. Lépj tul rajta. Az én akkor még leendő pasim sokkal rosszabb dolgot csinált szilveszterkor konkrétan ott hagyott :D és hazavitt egy másik lányt :D de azt mondta h nem történt semmi nagyon sokszor bocsánatot kért. és ezt még én is tudom h ha iszik akkor ugysem tud "csinálni" semmit. vagy én vagyok a hülye a bizok benne vagy ő h átb*sz. de tulléptem rajta. azota minden rendben van :) kérte h többet ne is emlitsem mert annyira szégyelli magát. megtettem amit kért. ennyi. lépj tul te is rajta. :) bocs ha hosszu lett.
2013. márc. 28. 18:09
 17/17 anonim ***** válasza:
Nincs ezen mit ragozni, vérbeli suttyó módjára viselkedett a barátod, gratulálok hozzá.
2013. márc. 28. 19:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!