Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szilveszter óta ezen rágódok....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szilveszter óta ezen rágódok. Szerintetek is szemétség volt?

Figyelt kérdés
A párommal már szilveszter előtt hónapokkal készültünk a szilveszterre, de mint kiderült valójában csak én készültem. 2 nappal szilveszter előtt bejelentette, hogy ő 3 barátjával megy bulizni,ahová én nem mehetek. Persze ekkor már nem tudtam magamnak más programot találni, mert az összes barátnőm már elígérkezett valahová vagy a párjával töltötte az estét. Még ezek után, hogy tudta így egyedül otthon gubbasztva töltöm a szilvesztert, így is simán elment bulizni. Pedig nagyon vártam, nagyon ritkán jutok el bulizni, ezt ő is tudta nagyon jól. Szerintetek is szemét önző dolog volt tőle? Azóta ezen rágódom.
2013. márc. 28. 17:51
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
Szerintem tiszta röhej, hogy ezt nem vele beszéled meg 3 hónap alatt?!
2013. márc. 28. 17:52
 2/17 anonim ***** válasza:
0%
Nem.Szilveszter az pont olyan nap vagy ünnep vagy mi ez a mikor a csajom a lehető legtávolabb legyen tőlem.Másnap megkapja majd az újévi szexet azt minden happy lehet utána de szilveszter az csak is a haveroké ...
2013. márc. 28. 17:53
 3/17 A kérdező kommentje:
Már 20szor megbeszéltük. Elvileg megbocsátottam, de szerintem rohadt nagy szemétség volt, és nem tudok túllépni.
2013. márc. 28. 17:54
 4/17 anonim ***** válasza:
Hát akkor meg mit hazudozol. Ha valamin nem tudsz túllépni, szakítani kell, ha vele vagy, akkor felejteni. Döntsd el, nem tudunk mást mondani mi sem....
2013. márc. 28. 17:55
 5/17 anonim ***** válasza:
Az volt.
2013. márc. 28. 17:56
 6/17 anonim ***** válasza:

Igen Jenni :)

Ez nagyon nem volt szép tőle.

2013. márc. 28. 17:56
 7/17 A kérdező kommentje:
Véleményekre vagyok kíváncsi, nem arra h kidobjam e vagy sem.
2013. márc. 28. 17:57
 8/17 A kérdező kommentje:
Ki az a Jenni? :D
2013. márc. 28. 17:57
 9/17 anonim ***** válasza:
Mert mit változtat a véleményünk? Nem tudod egyedül eldönteni hogy mennyire volt szemét???? Igen, az volt. Most jobb? Most akkor nagyobb harag lesz benned? Sok értelme van...
2013. márc. 28. 17:58
 10/17 anonim ***** válasza:

Ja, akkor semmi, bocsi :D

Van egy ismerősöm ugyanez a helyzet és így hívják ;)

2013. márc. 28. 17:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!