Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A pasim gyakran lájkol be vagy akár oszt meg olyan képeket félpucér lányokról ami érdekes neki PL most női mellek húsvéti nyuszinak megcsinálva. és ehhez hasonló hülyeségeket. Ez engem zavar vagy ez a férfiaknál normális ha van barátnőjük?
Figyelt kérdés
Már mondtam neki hogy nekem szarul esik hogy ilyeneket néz meg tetsz ki az oldalára ( elveszi azt a maradék kis önbizalmamat is ilyenkor mert úgy látom hogy neki ezek tetszenek) miközben már 2 éve együtt vagyunk.
Nem tudom hogy ez pasiknál ennyire alapvető akkor is h avan barátnőjük??? vagy baj van..
Fiúk és lányok válaszát is egyaránt várom..
L/23
2013. márc. 28. 13:26
12/15 anonim válasza:
van egy haverunk, 25 éves, családapa, 10 éves kapcsolattal, napi szinten csinálja. engem a hányinger kerülget, mert a barátnője egy nagyon kedves, szimpi, vagány, radásul bomba alakú csaj. megkérdeztem tőle, azt válaszolta, hogy a csávója 1 idióta, nem vár tőle többet. szóval ennyire normális ez kb...
13/15 anonim válasza:
Egy tenyleg nagyon bunko viselkedes. Nem kene elnezned.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!