Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért esnek a férfiak, ilyen hamar szerelembe?
Figyelt kérdés
2013. márc. 28. 13:25
1/9 anonim válasza:
Mert ellentétben a nőkkel van szívük?
2/9 anonim válasza:
Szerintem ez azért nem igaz általánosságban...
3/9 anonim válasza:
Akkor most megsúgom a nagy titkot: A hamar szerelembe esés esetén a legtöbbször nem szerelemről van szó!
4/9 anonim válasza:
Ez nagyon férfifüggő...és sokszor szerelemnek hiszik azt is, ha csak feláll a farkuk egy nőre...
Gondolom van konkrét élményed, amiért ezt gondolod!
5/9 anonim válasza:
Az első válaszolónak van igaza. 100%-os mértékben. A férfiak a szerelemhez értenek, a nők pedig a szívek összetöréséhez.
7/9 anonim válasza:
Hamar? Mit értesz ez alatt? :D
Mert én ezt nem tapasztaltam...
ha így is van, azért lehet, mert annyira tetszik nekik a lány kisugárzása, lénye
17/L
8/9 A kérdező kommentje:
A fiúk kétféleképpen vonzódhatnak a lányokhoz,szexuálisan vagy érzelmileg,ha érzelmileg nagyon megfogja őket egy lány nagyon hamar beléjük esnek ,és én se vagyok ez alól kivétel .
2013. márc. 28. 14:57
9/9 anonim válasza:
Na és nektek is könnyen jön a szexuális után az érzelmi, ha nem csak távolról figyelitek őket, hanem esetleg beszélgettek is és megérintitek a lányokat?
Gondolom nálatok is úgy van, hogy az érzelmivel egy időben már érkezik a szexuális is. XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!