Mint minden, ez is maximálisan emberfüggő. Ismerek olyan rákokat, férfit és nőt is, akikre abszolút nem jellemzőel a rák jellemvonások. Vadak, nem családcentrikusak, nem szerethetőek, és sajon, ők sem tudnak szeretni.
De van ellen példa is :) Mi mindketten rákok vagyunk a párommal, mondhatni a rák összes jó és rossz tulajdonságaival együtt. Tökéletes a harmónia, imádjuk egymást. Szeretem, s ő is szeret. Szinte a kezdetektől fogva szerelmesek vagyunk, és azóta nemhogy picit is elmúlt volna ez, hanem egyre erősebb. Valamikor ő lesz a férjem, csak ő még nem tud róla :D Ő a kezdetektől odaadó, dafigyel minden rezzenésemre, virágot kaptam az első randikra, főz nekem, ha kell, az ő csókja a legfinomabb és az ágyban is vele a legeslegjobb.
Neked kell látnod, hogy melyik kategóriába esik a te választottad. ha az első, jobb, ha nem pocsékolod az időd, ám ha a második, mindent bele! :)
Köszönöm, érzem hogy vonzódik hozzám. De olyan mintha önmagát fogná vissza.
Köszönöm mégegyszer a kommentet, és sok boldogságot nektek :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!