Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tetszem neki vagy csak a pia beszélt belőle?
Figyelt kérdés
Az egyik lányismerősöm múlt héten egy buliban flörtölt velem és úgy érzem rámhajtott. Kicsit be volt piálva, nem volt részeg, de azéért biztos be volt csípve. Viccelődtünk, táncoltunk, tett egy félreérthető megjegyzést. Aztán én otthagytam, és láttam, hogy egy másik pasival csókolózik, akit akkor szedett fel. Amúgy eddig is jókat dumáltam vele, meg tetszik is,de azt nem gondoltam, hogy esetleg én is bejöhetek neki. Már sajnálom, hogy otthagytam őt. Szerintetek csak be volt csípve és azért viselkedett velem így vagy bejövök neki? Nem tudom, hogy mit gondoljak. Azóta láttam és nagyon vigyorgott, amikor meglátott.2013. márc. 27. 21:56
1/3 anonim válasza:
Valószínűleg csak be volt csípve. Legalábbis ne számíts sokra.
Esetleg viccelődve rákérdezhetsz, vagy megemlítheted neki a dolgot, csak hogy lásd hogy reagál.
2/3 A kérdező kommentje:
De nem azt mondják, hogy ha iszik az ember, akkor őszinte? És amikor találkoztunk utána, akkor mosolygott rám....
Meg hát a megjegyzését úgy is vehetném, hogy kb. felajánlkozott nekem....Eléggé félreérthető volt....
2013. márc. 27. 22:11
3/3 anonim válasza:
Inkább csak levetkőzi a gátlásait, könnyedebben belemegy olyan dolgokba, amikbe egyébként nem (pl. smárol ismeretlenekkel). Ez ilyen.
Mondják ugye azt is, hogy "nincs csúnya nő, csak kevés pia." És ezt nem az őszinteség miatt. :)
Még mindig tartom, hogy viccesen hozd fel a témát, ha legközelebb találkoztok és figyeld a reakcióját.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!