Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért reménykedek még mindig abban, hogy esetleg tetszem neki?
Jó persze a remény hal meg utoljára.. de ez engem teljesen kikészít...:(
van egy fiú (osztálytársam) már szeptember óta tetszik, és elég sokat vagyunk együtt, sokat foglalkozik velem, érdeklődik meg minden..most ráadásul nem is olyan régóta még barátnője is van.. de ennek ellenére nekem tesz utalásokat , hogy miket csinálna velem...Csak le akar fektetni? De ott van neki a barátnője..Meg a barátnőm is mondja , hogy hihetetlenül összeillünk és lehetetlen , hogy ne tetszek neki.. annyit foglalkozik velem , meg úgy néz rám. Szinte forr közöttünk a levegő és hihetetlenül vonzódom hozzá.Lehetséges hogy ezt csak én érzem így???
Légyszi minden kérdést válaszoljatok meg.:)) köszönöm:D
attól függ, hogy ilyen b*zipáwa-e...mert ha nem, és egy normális srác, akkor szerintem nem a lefektetésre megy, csak esetleg már régóta tetszel neki, és azért jött össze a barátnőjével, hogy téged felejtsen...én is voltam már így
ha b*zipáwa, akkor tartsd távol magad tőle.
nem bírom átérezni ezt a "népszerű" gyerek szerepet, sosem akartam az lenni, ők valahogy nem e dimenzió szerint gondolkoznak... én drukkolok hogy összejöjjél vele, de...én biztos nem így közelednék hozzád, ha szeretnélek
persze ahogy leírtad, ég és föld vagyunk :D
én a szerényebbik fajta vagyok a lányoknál :)
ha további tanács/segítség kell, állok rendelkezésedre akár itt, akár privátban ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!