Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
"Lakva ismerszik meg az ember" ezt miért mondják?
mi a különbség ha együtt laksz valakivel? mintha mondjuk hetente együtt lennétek hétvégén?
mi "bajt" okozhatna akkor a másik?
Azért ez nem ilyen egyszerű.. Ha úgyis szereted elfogadod.
Arra már nagyon rég rájöttem, hogy egy kapcsolathoz közel sem elég a szerelem.
Mi a párommal nap mint nap együtt voltunk, lényegében együtt is laktunk, azt leszámítva, hogy nem volt itt az összes holmija. Ennek következtében nem féltem az összeköltözéstől, mert tudtam, hogy működni fog, de még így is elöjöttek apróságok, amiket korábban nem tudtam.
Szétdobálja a ruháit, nekem kell utána összeszedni. Azt a pólót is simán felvenné, ami úgy néz ki, mint ami a kutya szájából rángattak ki és persze én nem engedem, ezért folyton vasalok.(mert ugye minden ruháját összevissza rakja le, gyűrődik)
Nagyon nem szeret mosogatni, ráadásul néha az evőeszközöket belerakja a tiszta edények közé. Igaz, hogy 2 perc múlva elveszi onnan, mert tovább eszik vele, de akkor is.. Én meg ugye naponta kétszer mosogatok, nyilván nem tetszik, ha ezt csinálja.
Ha hosszú napja volt a munkában, akkor sokszor nagyon morcos és rajtam vezeti le.
Sorolhatnám még. :)
Na most ugye én ezeken könnyen továbbléptem, mert már rengeteg dolgot megtapasztaltam nála a korábbi időkből is és igazából ez mind elhanyagolható volt azok mellett. Valamin változtatott, én is változtattam néhány dolgon, múködik.
Na de mi 7ből 6 napot együtt töltöttünk és nálam aludt. Azért ez sokkal több, mintha csak hétvégén találkoztok.
Nem igazán tudod, hogy milyen szokásai vannak, milyen ha beteg és nyűgös, milyen ha morcos vagy épp semmihez sincs kedve..
Rengeteg dolog előjöhet. Aztán vagy meg tudjátok oldani, vagy nem.
miért?
sokan megtudják magukat játszani, csak a szép oldalukat mutatják és sok a rossz ember ismerő,
ja sokan együtt járnak ez még egyszerűbb, pár órára minden szép tud lenni
lakva mindent, ki milyen az életben valójában, ott lehull a lepel, ott már csak az igazi valóság marad, na ott látod meg mi az amit kapsz igazából
a szerelem kevés az együtt éléshez, az együtt járáshoz elég
9! igaza van, amit ott leírt az még semmi , bocs én 20+ házassági év után mondom ezt N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!