Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek korai ilyen idős korban? 13/L
Figyelt kérdés
Szerintetek, korai, hogy 13 éves létemre van egy barátom..? Nagyon aranyos, helyes fiú..és tényleg kedvelem!2013. márc. 27. 14:49
1/10 anonim válasza:
Alapból annyira nem lenne gáz,de most,hogy megkérdezted..
2/10 anonim válasza:
Elsőnél a pont. Ha ezt a kérdést komolyan gondoltad, akkor még baromi korai.
3/10 ivilicious válasza:
nekem 12 éves koromtól volt 17 éves koromig barátom. attól függ persze mit csináltok és ő mennyi idős
4/10 anonim válasza:
amíg a korotoknak megfelelően jártok, addig nem. remélem, érted, mire gondolok :)
5/10 A kérdező kommentje:
Nem azért kérdeztem, mert így is gondolom. Csak sok érdekes kommentet olvasok itt. Sok oltogatás megy arra, akinek van barátja ennyi idősen. Gondoltam, jönnek rá válaaszok, amiknek az átlagából leszűrhetem a helyes utat.
2013. márc. 27. 15:08
6/10 A kérdező kommentje:
Persze, csóknál tovább nem mennénk semmiféle képen!!!:)
2013. márc. 27. 15:09
7/10 anonim válasza:
De miért érdekel téged mások véleménye, ha szereted őt? Bár most hogy belegondolok, nem írtad hogy szereted.. na mindegy, csak magamból kiindulva én nem tudnék olyannal járni, akit csak aranyosnak, helyesnek tekintek. 13 évesen már lehetnek komoly érzelmei az embernek, de sose érdekeljen, hogy mit gondol ez, az, vagy az átlag. Tedd azt, amit helyesnek találsz, ne befolyásoljanak mások. :)
9/10 A kérdező kommentje:
Igen:) köszönöm, ebben igazad van! És szeretem, és ki is írtam volna de féltem, olyan válaszok lennének, hogy "max a minimaxos mesehőst szerethetem" ! De ezt ő nagyon is jól tudja és Ő is szeret engem ;)
2013. márc. 27. 15:25
10/10 anonim válasza:
Kicsit korai, de ha tényleg jól érzitek magatokat egymással, akkor miért ne? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!