Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más egyedülállókat tényleg gyakran kérdezgetnek, hogy miért nincs senkijük?
Figyelt kérdés
Nekem már több mint egy éve nincs barátom és ezalatt senki nem kérdezte, hogy van-e már új vagy miért nincs. Nem mintha baj lenne, csak mindig azt hallom hogy másokat meg folyton ezzel zaklatnak, főleg 25 felett, amikor már nem annyira "normális" ez az állapot.2013. márc. 27. 11:42
11/14 anonim válasza:
Engem nem csak kérdezgettek, hanem szabályosan terrorizált ezzel a "családom".. Több, mint 2 évig nem volt barátnőm(pánikbeteg voltam/vagyok, és szóba se jöhetett, hogy amíg nem vagyok egészséges, addig csajozással próbálkozzak, nagyon meg voltam borulva). Mindenféle elméleteket találtak ki rá, hogy miért nincs, és állandóan ezekkel traktáltak: nőgyűlölő lettem, b-zi lettem, és még sorolhatnám..
31/F
12/14 anonim válasza:
Nem szoktak vele piszkálni szerencsére. A rokonok szoktak néha, de velük ritkán találkozok. Másokat meg nem érdekel, meg másokat úgyse tájékoztatok én mindenről csak úgy :) Ki is akadnék, ha mindenki velem akarna foglalkozni :) 27f
13/14 A kérdező kommentje:
Akkor az itteni "statisztika" alapján többnyire a rondákat nem kérdezik :D Na mindegy még mindig jobb mintha ezzel nyaggatnának, csak kicsit fura hogy még anyámat sem érdekli, pedig vele majdnem mindenről szoktam beszélgetni.
2013. márc. 27. 16:26
14/14 anonim válasza:
Engem sajnos állandóan kérdezgetnek.:( Pontosabban nem is a miértjét, csak a "szia!" "mizu?" után állandóan az a kérdés, hogy "van-e már barátod?", holott úgyis tudják, hogy nincs. Nem értem, miért kell ezzel a kérdéssel állandóan megalázni. :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!