Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért lesznek a nők szeretők?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért lesznek a nők szeretők?

Figyelt kérdés
Nem tudom felfogni, hogy hogy tud egy nő egy ilyen alárendelt, megalázott szerepbe belemenni, ugyanis ez a nő csak egy eszköz, örökös második, mert a feleség lesz az első.
2013. márc. 27. 10:23
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
8-Ez nem igaz.
2013. márc. 27. 10:39
 12/34 anonim ***** válasza:
10-Tévedsz:D
2013. márc. 27. 10:40
 13/34 anonim ***** válasza:
100%

10-Tévedsz, egy tisztességes szeretői kapcsolatban, csak tisztán szereti a két fél egymás, úgy ahogy az első kapcsolatban hirből nem ismerik az az érzést.

Nősténynek egy intelligens felnőtt ember, sosem nevezi a nőket, csak egy nagyképű, unintelligens valaki.

2013. márc. 27. 10:42
 14/34 anonim ***** válasza:
*Tévedsz, egy tisztességes szeretői kapcsolatban, csak tisztán szereti a két fél egymás (sosem kavar be, sosem játszik, és sosem adja ki azt az embert akit szeret/szeretett), úgy ahogy az első kapcsolatban hirből nem ismerik az az érzést.
2013. márc. 27. 10:43
 15/34 anonim ***** válasza:
Az élet nem fenékig papsajt ami fénylik. Létezik az a fajta viszony is amiről te irsz, meg másfajta is és elég sokat kell megélni, hogy bármelyiket megértsd, fekete-fehér viszonylatban nyilván nem fogod tudni értelmezni. A nők többsége sem nettó mazochista, hogy olyan viszonyokba menjen bele amit megaláztatásnak él meg.
2013. márc. 27. 10:45
 16/34 anonim ***** válasza:

Nem mind arany, ami fénylik. Nem állítom, hogy minden szeretői kapcsolat úgy működik, ahogyan én lefestettem. Ez csak a nagy általánosság, a jellemző kép. Egy viszont biztos tény: a szeretői kapcsolat mögött mindkét, vagy leginkább mindhárom fél önbizalom-hiánya illetve alacsony önbecsülése áll, minden esetben. Még akkor is, ha a szerető nem tud a feleségről.

Amúgy a szeretőt tartó férfiak lelki világáról itt olvashattok:

http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__randizas__41506..

Illetve még itt:

http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__szexualitas__40..

2013. márc. 27. 10:46
 17/34 anonim ***** válasza:
Viszont tény, hogy fénylik a szeretői kapcsolat az első szakaszában. Mint ahogyan fénylett az a kapcsolat is, amelyből az ember a szeretőhöz menekül.
2013. márc. 27. 10:47
 18/34 anonim ***** válasza:

17-Hidd el, hogy ez nem igaz. Tudnék mesélni-de nem lehet.

Nem egy, nem két esetről tudok.

2013. márc. 27. 10:50
 19/34 A kérdező kommentje:

13-as

Igen egy nőt sose neveznék nősténynek, mert az unintelligens dolog, csak az a baj hogy a szerető minden csak nem nő. Hanem valamilyen állatias viselkedés, mint pl az oroszlánoknál ott van egy kan és körülötte a sok nőstény oroszlán

Ha annyira szereti a "tisztességes" értékeken alapuló szeretőjét, akkor miért nem hagyja ott a feleséget, azt a másik személyt. (tudom ismerem nagy a szívem sok lány is elfér benne :D)

2013. márc. 27. 10:50
 20/34 anonim ***** válasza:
19-Hát ebben nagyon tévedsz kedves:D Szerintem ahelyett, hogy másra próbálsz mutogatni, kicsit nem ártana, ha magadba néznél. Szerintem találnál pár olyan dolgot, amit illő lenne "nagyító" alá venned:D
2013. márc. 27. 10:54
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!