Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha 25 éves koromig próbálkoztam kialakítani egy komoly párkapcsolatot, de rendre kudarcot vallottam, mondjatok egy okot, hogy ne legyek öngyilkos?
Egy őszinte, érzelmes srác vagyok, átlagos, vagy talán egy picit jobb külsővel. 25 éves vagyok, és ezidáig 3x fogott meg komolyabban lány. Komoly kapcsolatot szerettem volna, de mindhárom lány kidobott valamilyen okkal, vagy leépített. Most lett volna egy újabb dobásom, azt hittem minden klappol, de ismét kudarc.
nem bírom tovább, az önbecsülésem zéró. Egyszerűen azt a tényt nem bírom feldolgozni, hogy minden barátomnak van párkapcsolata, vagy házasok!, de minimum 1 komoly kapcsolata volt már. Frusztrálnak a kérdések is, hogy "miért nincs senkid"? "meleg vagy" hiába mondanám, hogy én próbálkozom, mindig is tettem...
eszméletlen nagy kudarc vagyok, ma este gondoltam rá először, hogy ennek véget kell vetni.
gondoltam rá nők nélkül próbálok élni, de párkapcsolat, szerelem, szex nélkül nem tudom lehet-e
mibe kapaszkodjak? tudtok valami tanácsot adni?
Ezért öngyilkos lenni.. Pazarlás.
25 évesen lehetne más életcélod is mint barátnő.
"nők nélkül próbálok élni, de párkapcsolat, szerelem, szex nélkül nem tudom lehet-e "
Igen lehet!
Bár ezt a kérdés olvasva lehet hogy neked nem lesz hozzá se kitartásod se akaraterőd.
10:01
+1 annak az oldalnak csak 1 célja van: Lehúzni a hülyéket!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!