Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ha 25 éves koromig próbálkozta...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha 25 éves koromig próbálkoztam kialakítani egy komoly párkapcsolatot, de rendre kudarcot vallottam, mondjatok egy okot, hogy ne legyek öngyilkos?

Figyelt kérdés

Egy őszinte, érzelmes srác vagyok, átlagos, vagy talán egy picit jobb külsővel. 25 éves vagyok, és ezidáig 3x fogott meg komolyabban lány. Komoly kapcsolatot szerettem volna, de mindhárom lány kidobott valamilyen okkal, vagy leépített. Most lett volna egy újabb dobásom, azt hittem minden klappol, de ismét kudarc.

nem bírom tovább, az önbecsülésem zéró. Egyszerűen azt a tényt nem bírom feldolgozni, hogy minden barátomnak van párkapcsolata, vagy házasok!, de minimum 1 komoly kapcsolata volt már. Frusztrálnak a kérdések is, hogy "miért nincs senkid"? "meleg vagy" hiába mondanám, hogy én próbálkozom, mindig is tettem...

eszméletlen nagy kudarc vagyok, ma este gondoltam rá először, hogy ennek véget kell vetni.

gondoltam rá nők nélkül próbálok élni, de párkapcsolat, szerelem, szex nélkül nem tudom lehet-e

mibe kapaszkodjak? tudtok valami tanácsot adni?

2013. márc. 27. 00:42
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Ezért öngyilkos lenni.. Pazarlás.

25 évesen lehetne más életcélod is mint barátnő.

"nők nélkül próbálok élni, de párkapcsolat, szerelem, szex nélkül nem tudom lehet-e "

Igen lehet!

Bár ezt a kérdés olvasva lehet hogy neked nem lesz hozzá se kitartásod se akaraterőd.

2013. márc. 27. 10:11
 12/15 anonim ***** válasza:
a párkapcsolat nem létszükséglet, a szexet meg ettől függetlenül is meg lehet kapni. nem értem mit nyavalyogsz, örülj neki hogy ez a legnagyobb bajod.
2013. márc. 27. 11:10
 13/15 anonim ***** válasza:
írd be a googlébe hogy PUA és tanulj, vagy halj meg magányosan
2013. márc. 27. 19:50
 14/15 anonim ***** válasza:
Jajj, ez a PUA... Én belenéztem, hátha tanulok valamit, de ha a nőknek ez az okádék stílus jön be, mint amit ez a PUA tanít, akkor én nem is akarok inkább a nőktől semmit. (Szerencsére nem hiszem, hogy bejön nekik, legalábbis 60-as IQ felett).
2013. márc. 28. 10:01
 15/15 anonim ***** válasza:

10:01

+1 annak az oldalnak csak 1 célja van: Lehúzni a hülyéket!

2013. márc. 28. 10:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!